Ruby, goală în dormitor! Cum au reacționat fanii: «Numai bărbați obsedați»

ruuuuuuu.jpg

foto
Ruby obișnuiește să poarte ținute foarte provocatoare
Foto:Arhivă personală

Cântăreața Ruby are mulții admiratori atât datorită vocii sale, cât și al aspectului său demn de invidiat. În timpul concertelor îmbracă haine cât mai provocatoare, și nu ține cont de frigul de afară. Ultima fotografie încărcată de Ruby a stârnit, însă, controverse chiar și în rândul admiratorilor săi, care i-au oferit niște "sfaturi prietenești", spre binele artistei.

Ruby a lăsat orice inhibiție la o parte și s-a pozat complet dezbrăcată în dormitor, acoperindu-se parțial cu un prosop alb. Probabil se gândea că va obține multe comentarii pozitive din partea fanilor atunci când și-a făcut această fotografie, dar realitatea a fost cu totul alta. Prietenii virtuali au i-au scris mesaje pe un ton destul de critic și i-au oferit sfaturi.

FotoZoom
Ruby a primit critici din partea internauților
Foto:Arhivă personală

În instantaneu, Ruby încearcă să se acopere cu un prosop, dar formele voluptoase i se văd destul de bine. La fel și tatauajele numeroase pe care le are pe întreg corpul. Mulți dintre internauți au criticat-o pentru decizia sa de a se expune astfel  și i-au transmis că astfel de poze atrag inevitabil tot felul de indivizi, care mai de care mai ciudați și cu un vocabular vulgar. „Pune-ți poze mai normale. Nu vezi că numai bărbați obsedați comentează? Din cauză că tu le dai motive – ești goală și cu un prosop… nu pari femeie serioasă așa”, „Vulgară… Ești atât de frumoasă, dar nu îți pui în valoare feminitatea”, „Ai înnebunit bărbații! Sexul vinde. O știm cu toții, nu?”, i-au transmis unii dintre cei admiratorii săi, care se gândesc la binele artistei. 

loading...
Loading...

Citește și