Ruby a găsit leac pentru cearcăne

12-13-vedete-ruby.jpg

Ruby îşi tratează problemele cu şedinţe de radiofrecvenţă
Foto: www.iClara.ro.
Citeste tot despre: 

Pierde nopţi la concerte şi filmări, aşa că cearcănele i-au dat mari bătăi de cap. Asta până de curând, căci Ruby (26 de ani) a găsit un remediu pentru inesteticele urme de sub ochi. Solista a încăput pe mâinile unui estetician priceput şi a început un tratament revoluţionar pentru ten.

“Ruby are un ten normal spre uscat şi de aceea am apelat la hidratare. Ea a răspuns foarte bine tratamentului şi deocamdată nu are de ce să-şi facă griji, întrucât nu are deloc riduri. O să începem şi o cură de radiofrecvenţă, care ajută la fermitatea pielii. Acest lucru o să dea mai mult luminozitate feţei, în special în jurul ochilor, acolo unde se fac cearcăne, din cauza oboselii sau a somnului incomplete”, a declarat esteticiana Janine Gherbezan.

Ruby a mai avut mari probleme şi cu coşurile, după experienţa emisiunii din jungla africană, “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV). 

 

Loading...

Citește și

  • S-a terminat viaţa de huzur pentru Ana Claudia Grigore, alias Ruby, în jungla din Africa de Sud! Concurenta show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-a îngrozit când a văzut că faţa ei de păpuşă, de care are o grijă excesivă la Bucureşti, este acum plină de bube.

  • ruby silicoane concert sibiu fortza zu

    Ruby a urcat pe scenă într-o ţinută de infarct! Artista a cântat la Sibiu, iar când a apărut în faţa spectatorilor, oamenii din public au rămas cu ochii aţinţiţi în decolteul ei. Aveau şi de ce, căci artista a purtat o salopetă extrem de decupată în faţă, iar sânii siliconaţi aproape că "evadau" din piesa vestimentară îndrăzeaţă.

  • Zi cu mari emoții joi (30 iulie), pentru Dorian Popa (26 de ani) și Ruby (26 de ani). Cei doi soliști, parteneri în emisiunea “Super Trip”, de la PRO TV, au fost implicați într-un teribil accident rutier, când se întorceau în București de la un eveniment filmat în Târgu Jiu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1