Ruby face mișto de sânii ei uriași. Cum apare în emisiunea lui nea Marin

ruby2.jpg

Ruby
Foto Instagram
Citeste tot despre: 

Ruby (30 de ani), celebra bombă-sexy, a făcut furori pe conturile sociale cu fotografia în care apare mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată și luptându-se cu o lădiță plină cu cireșe, la filmările emisiunii estivale de la Antena 1, prezentată de celebrul nea Marin.

Fanii, încântați de priveliștea oferită de solistă, dar și de mesajul amuzant al solistei, autoironic, ”Cireșica are... pepeni”, au bombardat-o cu mesaje, dar și cu zeci de like-uri. Solista se mândrește cu sânii apetisanți, care au trecut însâ prin transformări în sala de operație.

"Îmi e efectiv rușine să vorbesc despre asta. De proastă mi-am pus implanturi. Nu recomand fetelor să facă ce am făcut eu. E atât de complicat… și pleacă din liceu. Eu aveam sânii foarte mari. Mi se părea prea mult pentru mine la momentul acela și am făcut o reducție. Am făcut treaba asta după ce am terminat liceul. După ceva ani am văzut că la modă erau sânii cum îi aveam în liceu. Și am zis ce?! Eu nu sunt la modă?! Și mi-am făcut implanturi de silicon. Nu-mi plac sânii mei în momentul acesta. Ar trebui să-mi scot implanturile. Nu am atât timp cât să-mi permit să stau la pat. Am complicat și eu lucrurile că a doua zi eram pe scenă. Sânul stâng nu e de ieșit în oraș… Trebuia să-mi fac lucrul acesta de multă vreme. ‘, a declarat Ruby la Interviurile VIVA!.
 

r212_ruby.jpg

Ruby a cumpărat în jur de trei kilograme de fructe

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Ruby ete, fără doar şi poate, una dintre cele mai sexy artiste din România, iar clipurile şi fotografiile ei aprind imaginaţia multor bărbaţi.

  • ruby sani sexy

    Ruby (26 de ani) este foarte activă în mediul online. Cântăreața își ține fanii la curent cu toate proiectele în care este implicată și publică des imagini, pe rețelele de socializare. Recent, focoasa brunetă și-a etalat formele voluptoase pe internet, spre deliciul admiratorilor ei. Vedeta are peste 300.000 de prieteni virtuali pe platforma Instagram, care sunt mereu încântați de fotografiile sexy ale cântăreței.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1