Ruby a apărut desculță la «Chefi la cuțite». A venit cu celebra ei mamaie la tv

ruby_mamaie.jpg

ruby mamaie chefi la cutite
Ruby a venit cu mamaie la «Chefi la cuțite»
Foto: captură Antena 1

După aventura din Asia Express, Ruby și iubitul ei, Adrian Robert, și-au încercat norocul și la "Chefi la cuțite", în sezonul dedicat familiilor. Nu singuri, ci alături de pici, tour manager-ul solistei, dar și de mamaie Gherghina, femeia care a crescut-o pe Ruby și care o răsfață și acum.

Cei patru au făcut două preparate. Ruby nu s-a dezmințit și a gătit cartofi prăjiți cu ouă și salată, în timp ce bunica ei a pregătit un desert care face furori printre toți cei care îl gustă: plăcintă cu brânză.

Concursul și emoțiile au acaparat-o atât de tare pe Rubina, încât a renunțat la încălțări și a apărut desculță la momentul jurizării. Numai Cătălin Scărlătescu nu a fost convins de talentele lor în ale bucătăriei, căci Florin Dumitrescu și Sorin Bontea le-au dat câte un vot de încredere.

ruby_chefi_la_cutite.jpg

ruby desculta la chefi la cutite
Ruby a apărut desculță la "Chefi la cuțite"
Foto: captură Antena 1

"Mamaie a fost pentru mine și mamă, și tată"

chefi_la_cutite_ruby_mamaie.jpg

ruby chefi la cutite
Echipa lui Ruby a plecat acasă cu două cuțite
Foto: Antena 1

 

Ruby are o relație specială cu mamaie Gherghina. Femeia de 82 de ani a crescut-o de mică și are grijă de ea și acum. Locuiește cu ea și îi gătește toate bunătățile. Nu e de mirare de ce cântăreața are tot respectul și toată dragostea pentru mamaia ei. "O iubesc foarte mult pe mamaia mea! E cea mai tare femeie de pe această planetă. Ne-a crescut pe toți (copii și nepoți) și ne-a făcut oameni. Îmi este mereu aproape, mă ajută în tot ceea ce fac, este un om mai mult decât deosebit! Nu am cuvinte să exprim cât de mult o iubesc", scria Ruby pe blogul ei, în 2016, când a și dus-o pe femeie la club, chiar cu duba de concerte.

”Cu toate că am și părinți, mamaie a fost pentru mine și mamă, și tată, pentru că ea m-a crescut și a făcut-o foarte bine. Nu cred că voi reuși vreodată să îi întorc toate lucrurile frumoase pe care le-a făcut pentru mine!”, a mai spus Ruby. 

 

Citește și:

Îl vezi la "Asia Express", dar el face show la circ. Uite-l pe iubitul lui Ruby în arenă!

Ruby s-a trezit cu terasa în flăcări. A dat 200.000 de euro pe o casă cu ghinion!

 

Loading...

Citește și

  • Noul sezon din reality-show-ul „Asia Express” (Antena 1) ia startul pe 10 februarie, de la ora 20.00. În drum spre Sri Lanka, concurenții au dat jos multe kilograme.

  • Au iubite celebre şi iată că le prinde bine. Devenit cunoscut odată cu apariţia sa nonconformistă în videoclipul piesei “Stinge lumina”, melodie cu care Ruby a făcut senzaţie în anul 2012, Adrian Robert îşi continuă drumul spre celebritate, participând la noi show-uri de televiziune. Iar Ionuţ Ghenu, impresarul Lorei, a început şi el să iasă în faţă, odată cu participarea la “Asia Express”.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1