Roxana Vașniuc a vrut să se sinucidă. Fostul iubit a rupt tăcerea

roxana-vasniuc.jpg

Roxana Vașniuc s-a despărțit de tatăl copilului său şi îşi creşte singură fetiţa
FOTO: Arhiva personală

Scandalul din familia Roxanei Vașniuc ia amploare. După ce și-a acuzat fostul iubit că o umilea și o bătea, acesta a rupt tăcerea și a declarat că sunt doar invenții ale blondinei pentru a-l pune într-o lumină proastă.

Ionuţ, tatăl fetiței lui Vașniuc, a mărturisit miercuri (15 iunie) la Star Matinal că a prins-o pe Roxana înșelându-l, motiv pentru care a dorit să se despartă de ea. Când a auzit de separare, se pare că vedeta l-ar fi amenințat că se va sinucide dacă o părăsește.

Bărbatul a arătat mesajul pe care l-a primit de la Roxana, în care îi transmitea că își pune capăt zilelor.

"Adio iubirea mea, să nu mă uiţi, măcar o lumânare să-mi aprinzi, pentru că nu ţi-am greşit cu nimic, mă jur. Ai grijă de fetiţa mea şi spune-i că am iubit-o mai mult decât orice", a scris Roxana Vaşniuc într-un mesaj pe care i l-a trimis lui Ionuț.

Acesta a mai adăugat: "Nu i-am răspuns absolut nimic. Am fost trimis la farmacie să iau pastile... Eu atunci o prinsesem cu cineva, înţelegeţi? I-am spus amiabil că vreau să ne despărţim, că râde lumea de mine şi nu mi se pare normal să stau într-o relaţie unde să fiu de râsul lumii. Ea când a auzit ca să mă impresioneze, a fost prinsă nepregătită, nu avea nicio altă oportunitate. Aia fusese o aventură de a ei. Am prins-o vorbind la telefon, primea mesaje de la diverşi domni. A fost depistată cu detectorul de minciuni. A întrebat-o clar ''l-ai înşelat? ai iubit alt bărbat?', iar ea a spus ''nu'' şi detectorul a spus că a minţit. Cred că toată lumea ştie din ţara asta despre ce este vorba. Întotdeauna a avut porţi deschise cu diverşi bărbaţi. Eu nu m-am gândit că se va ajunge aici. Ea a avut un număr de telefon. Acum le-am făcut o fotografie mesajelor. Le-am avut pur şi simplu în telefon. Cumnatul meu ştia, nu era prima oară când se întâmpla asta. Nu era prima oară când era infidelă şi nu era prima oară când ameninţa cu sinuciderea", a explicat Ionuţ la Antena Stars.

Contactat de Click!, Ionuț a confirmat că încă nu își poate vedea fetița în vârstă de un anișor, iar cu Roxana nu mai ține deloc legătura.

Loading...

Citește și

  • roxana vasniuc fetita copil singura

    Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.

  • Roxana Vaşniuc a născut duminică (19 aprilie) o fetiţă perfect sănătoasă. Ea a mers la Spitalul Universitar din Capitală alături de soţul şi sora acesteia. Roxana a fost copleşită de emoţii şi a plâns întruna înainte de a naşte.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1