Roxana Vaşniuc se operează în secret! Blonda a ajuns iar la cuţit

vasniuc_operatie.jpg

roxana vasniuc operatie nas
Roxana Vaşniuc, surpinsă în faţa clinicii medicului estetician Călin Doboş
foto: arhiva personală

Nimic pare că nu le mai mulţumeşte pe vedetele noastre! Roxana Vaşniuc este una dintre ele. Blondina a găsit din nou motiv să se lase pe mâna esteticianului pentru a-şi corecta un defect cu care nu mai putea să trăiască, dar şi să-şi facă un cadou de Moş Nicolae.

Preocupată mereu să arate bine, mai ales acum de când este mamă singură, Roxana Vaşniuc (30 de ani) a ajuns din nou la clinica de înfrumuseţare. Fosta prezentatoare a fost surprinsă mariţi (6 decembrie) în jurul prânzului în faţa clinicii doctorului Călin Doboş, recunoscut pentru schimbările pe care le face vedetelor de la noi cu ajutorul chirurgiei estetice. Din câte se pare, Roxana, care este la a doua rinoplastie, vrea să-şi corecteze şi o problemă medicală. Este vorba despre o deviaţie de sept, care nu ridică mari probleme.

vasniuc_operatie_2.jpg

roxana vasniuc operatie nas rinoplastie dobos
Roxana Vaşniuc s-a dus să-şi corecteze o deviaţie de sept
foto: arhiva personală

"Vom rezolva deviaţia de sept şi vom da şi o formă mai delicată nasului. Recuperarea va fi rapidă, iar echimozele vor dispărea într-o săptămână, atunci când pacienta va reveni la control şi la îndepărtarea bandajului", a declarat dr. Călin Doboş.

Roxana se va putea admira în oglindă până înainte de Crăciun, dar forma finală a noului ei nas se va vedea abia peste 6 luni.

Fosta prezentatoare a mai trecut pragul medicilor esteticieni. În trecut, blonda şi-a făcut o operaţie de mărire a sânilor, şi-a corectat buzele cu acid hialuronic şi a suferit o rinoplastie.    

vasniuc_fetita.jpg

roxana vasniuc operatie nas rinoplastie dobos
Roxana Vaşniuc este mămica unei fetiţe, Rose-Marie
foto: arhiva personală
  

 

 

 

Loading...

Citește și

 • roxana vasniuc scandal fost iubit

  Roxana Vaşniuc a trăit o relaţie periculoasă cu bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă. Fosta prezentatoare tv a fost nevoită să-şi facă bagajele după ce Ionuţ a ameninţat-o cu un cuţit. Deşi la momentul respectiv tânărul a susţinut că a făcut doar o glumă, vedeta s-a speriat teribil şi i-a povestit toată păţania unei apropiate şi a alertat şi poliţia.

 • Roxana Vaşniuc

  Bat clopote de nuntă pentru Roxana Vaşniuc. Dacă anul trecut, prietenii o compătimeau că îşi creşte singură fetiţa, acum pare că soarele a ieşit din nou pe strada ei. Focoasa şatenă s-a împăcat cu iubitul şi se pregătesc să facă pasul cel mare. Apropiaţii vedetei au povestit pentru Click! că tânăra mămică vrea să intre în reparaţii capitale chiar înainte de a-şi schimba starea civilă.

 • roxana vasniuc fetita copil singura

  Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.

 • roxana vasniuc fetita vedeta videoclip

  Roxana Vaşniuc este mândră nevoie mare de fetiţa ei Rose-Marie. La doar un anişor, micuţa este protagonista unui videoclip al unei artiste de muzică populară. Deşi mama ei este cunoscută, bebeluşul a fost ales în urma unei selecţii riguroase şi a trebuit să meargă până la Chişinău pentru filmări.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1