Roxana Vașniuc își acuză fostul iubit de violență: "Mă tem pentru viața mea"

roxana-vasniuc.jpg

Roxana Vaşniuc
FOTO: Arhiva personală

Vedeta tv Roxana Vașniuc credea că a atins fericirea supremă atunci când l-a cunoscut pe Ionuț Lorin și mai ales după ce a adus-o pe lume pe Rose Marie, fetița cuplului, acum un an. Cu toate acestea, lucrurile s-au destrămat mai repede decât s-ar fi crezut, iar blonda, nu numai că a rămas singură cu un copil, ci a mai fost și lovită, după cum ea însăși afirmă, iar acum se judecă prin tribunale cu tatăl fetiței sale.

Invitată vineri, 10 iunie, la "Teo Show", Vașniuc a dat detalii cutremurătoare cu privire la un eveniment nefericit care s-a întâmplat acum trei săptămâni. După cum spune ea, Ionuț Lorin a amenințat că o omoară și a bătut-o atât în apartamentul în care stă, cât și pe scara blocului.

"E normal să te temi pentru viața ta în momentul în care cineva ți-o pune în pericol. Mi-ar plăcea să-și ceară scuze. Îmi doresc doar să-i fie bine copilului meu. M-a târât într-un scandal și aruncă tot felul de lucruri menite să provoace. Violența față de mine s-a întâmplat în urmă cu trei săptămâni, iar tatăl copilului meu a spus atunci că nu-și poate vedea fetița. Toată scena s-a petrecut într-o scară de bloc, ziua în amiaza mare. S-au auzit țipete. Agresiunea s-a întâmplat în casă, dar apoi m-a târât în scara blocului. Mi-a dat un mesaj că mă omoară, bătea în ușă și mă amenința că mă omoară", a povestit Roxana pentru emisiunea de la Kanal D.

roxana_ionut.jpg

roxana vasnicu ionut
Roxana și Ionut au trecut de la dragoste la război
Foto: arhivă personală

 

Ionuț pare a fi exasperat de acțiunile celei care i-a fost iubită. A intrat în direct prin telefon și nu s-a lăsat mai prejos cu declarațiile: "Dacă vrea să-mi cer scuze, asta o putem face între patru ochi, așa mi se pare normal. A spus că vrea să țină povestea departe, dar a ajuns în casele tuturor. Eu nu mai am curaj să o caut. Mi-e teamă ce poate face din întâlnirea noastră. Nu exisaă nicio cale de reconciliere. Eu am fost deschis la orice a vrut ea, dar una spune la televizor și alta face.”

Loading...

Citește și

  • roxana vasniuc fetita copil singura

    Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.

  • O frumoasă poveste de dragoste din care a rezultat un copil are un deznodământ nefericit. Iubitul unei vedete tv s-a săturat repede să fie bărbat de casă şi şi-a abandonat familia pentru o altă femeie. La scurt timp după ce i-au rupt turta fetiţei lor, tânărul a început o relaţie cu o controversată dansatoare, care nu este nici ea străină de lumea mondenă.

  • roxana vasniuc rose-marie fetita

    A răsunat muzica până în zorii zilei la petrecerea de un an a fetiţei Roxanei Vaşniuc. Conform tradiţiei, naşii i-au rupt turta micuţei Rose-Marie, iar invitaţii nu se mai dădeau plecaţi de pe ringul de dans. Cheful s-a prelungit până la 6 dimineaţa.

  • roxana vasniuc a nascut

    Au trecut două săptămâni de când Roxana Vaşniuc a devenit mămică. Prezentatoarea a născut o fetiţă perfect sănătoasă după ce în ultimele săptămâni de sarcină a trăcut prin emoţii mari, fiind la un pas să nască înainte de termen. Ajunşi acasă de la maternitate, blonda şi iubitul ei se ocupă singuri de bebeluş şi s-au trasat foarte clar sarcinile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1