Roxana Vaşniuc: “A fost un şoc pentru mine!” Fetiţa pe care o va naşte are probleme de sănătate

roxana.jpg

roxana vasniuc probleme sanatate grave
Roxana Vaşniuc se iubeşte de un an cu Ionuţ
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Însărcinată fiind în 34 de săptămâni, prezentatoarea tv a unui post de folclor are mari probleme de sănătate! La un ultimul control amănunţit, Roxana Vaşniuc (30 de ani) a aflat că fetiţa pe care urmează să o nască nu are plămânii dezvoltaţi în mod firesc şi e sub greutatea normală.

Teama Roxanei Vaşniuc este aceea că, în orice moment, poate naşte prematur. “Există riscul să se nască mai devreme decât este planificat. Asta este marea noastră dramă, în acest moment. Nu doar că mi s-a scurtat colul, dar mi s-a şi deschis”,  a mărturisit emoţionată Roxana Vaşniuc, la Wowbiz.

roxana_vas.jpg

roxana vasniuc probleme sanatate grave
Roxana Vaşniuc are mari probleme cu sarcina
Foto Captura Kanal D

 

Roxana Vaşniuc, însărcinată în 8 luni şi jumătate, a aflat abia după şapte luni de sarcină că are ceva probleme. “Da, eu chiar mă bucuram de o sarcină fără probleme, nu am avut greţuri, nu am avut stări de somnolenţă, ci aveam mai multă energie decât înainte. La un moment dat am fost la un control şi mi s-a spus că mi s-a scurtat colul şi trebuie să mă operez cât mai curând, altfel risc să pierd copilul...”, a dezvăluit prezentatoarea tv, potrivit aceleiaşi surse.

În cele din urmă, Roxana speră ca problemele de sănătate prin care trece să poată fi rezolvate. “Sper, cu ajutorul bunului Dumnezeu, să ajung să nasc la termen. Acum am ajuns la 34 de săptămâni şi copilul are 2 kilograme, ceea ce nu e normal pentru această perioadă. Dacă totul decurge normal, ar trebui să nasc în data de 23 aprilie. Ce-i drept, nici eu nu sunt cel mai cuminte pacient, dar respect nişte reguli", a mai povestit Roxana Vaşniuc, la WOWbiz.

Roxana se iubeşte cu Ionuţ

rocana_iubit.jpg

roxana vasniuc probleme sanatate grave
Roxana Vaşniuc , fericită atunci când este în preajma lui Ionuţ
Foto: Arhivă personală

 

Prezentatoare tv se iubeşte de un an cu Ionuţ, un om de afaceri care o răsfaţă ca pe o prinţesă. Cei doi aveau planuri să se căsătorească înainte ca Roxana să rămână însărcinată. Acum, însă, proritatea lor este venirea pe lume a fetiţei.     

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1