Roxana Vaşniuc, în cea mai transparentă bluziţă la terasă! S-a văzut tot!

roxana-vasniuc.jpg

Roxana Vașniuc s-a despărțit de tatăl copilului său şi îşi creşte singură fetiţa
FOTO: Arhiva personală

Roxana Vaşniuc este dotată şi lipsită de inhibiţii. Fosta prezentatoare tv nu a trecut neobservată la un local de fiţe din Herăstrău, deşi avea chipul ascuns sub o şapcă. Bluziţa cu franjuri chiar pe piept ar fi scos din anonimat pe orice posesoare a unui bust impresionant, iar pentru ea a fost reţeta succesului. Ţinuta i-a scos blondei la iveală un sân, în timp ce stătea liniştită la terasă.

Atunci când nu este cu fetiţa ei Rose-Marie, pe care o creşte singură, Roxana Vaşniuc profită de orele libere ca să iasă în oraş în compania prietenilor. Seara trecută, ea a oferit o privelişte de vis celor care au avut ochi să vadă. Îmbrăcată casual, într-o bluză cu franjuri, jeanşi scurţi şi o pereche de sandale cu toc, vedeta a atras imediat atenţia asupra ei. Chiar şi cu chipul ascuns sub o şapcă, Roxana nu avea cum să nu fie remarcată. În fotografia pe care a publicat-o pe conturile de socializare, fosta prezentatoare demonstrează că nu degeaba şi-a pus silicoane în urmă cu trei ani care au costat-o de 5000 de euro cu garanţie de viaţă.

roxana.jpg

roxana vasniuc silicoane sani
Roxana a făcut paradă la terasă
foto: arhiva personală

Bustul ei impresionant se pare că nu a suferit nicio modificare, deşi vedeta a devenit anul trecut mămică şi a alăptat. Prin bluza transparentă,la care nu a accesorizat sutien, vedetei i s-a văzut un sân în toată spelndoarea spre bucuria celor care au fost pe fază şi nu au ratat momentul.

Roxana Vaşniuc are implanturi de 370 de ml, iar la un moment dat a vrut chiar să le schimbe cu unele mai mari, de 600 de ml, însă deocamdată a renunţat la idee.    

Loading...

Citește și

 • roxana vasniuc fetita copil singura

  Visul Roxanei Vaşniuc de a avea o familie frumoasă s-a spulberat. Prezentatoare tv l-a părăsit pe tatăl fetiţei ei şi s-a mutat din locuinţa în care stăteau împreună. Focoasa şatenă şi-a luat copilul de şapte luni şi şi-a găsit un apartament cu chirie.

 • roxana vasniuc fetita vedeta videoclip

  Roxana Vaşniuc este mândră nevoie mare de fetiţa ei Rose-Marie. La doar un anişor, micuţa este protagonista unui videoclip al unei artiste de muzică populară. Deşi mama ei este cunoscută, bebeluşul a fost ales în urma unei selecţii riguroase şi a trebuit să meargă până la Chişinău pentru filmări.

 • roxana vasniuc scandal fost iubit

  Roxana Vaşniuc a trăit o relaţie periculoasă cu bărbatul căruia i-a dăruit o fetiţă. Fosta prezentatoare tv a fost nevoită să-şi facă bagajele după ce Ionuţ a ameninţat-o cu un cuţit. Deşi la momentul respectiv tânărul a susţinut că a făcut doar o glumă, vedeta s-a speriat teribil şi i-a povestit toată păţania unei apropiate şi a alertat şi poliţia.

 • Roxana Vaşniuc

  Bat clopote de nuntă pentru Roxana Vaşniuc. Dacă anul trecut, prietenii o compătimeau că îşi creşte singură fetiţa, acum pare că soarele a ieşit din nou pe strada ei. Focoasa şatenă s-a împăcat cu iubitul şi se pregătesc să facă pasul cel mare. Apropiaţii vedetei au povestit pentru Click! că tânăra mămică vrea să intre în reparaţii capitale chiar înainte de a-şi schimba starea civilă.