Roxana Vancea și-a operat nasul! Cum arată vedeta după procedura de rinoplastie

roxana-vancea-operatie-estetica.jpg

Roxana Vancea și-a făcut prima operație estetică
Foto Instagram

Roxana Vancea și-a anunțat prietenii virtuali că a trecut printr-o intervenție estetică, la o clinică din Capitală. Vedeta și-a operat nasul, după ce a recunoscut că i se părea cam mare, în urma purtării aparatului dentar, care i-a făcut dinții să migreze în partea din spate.

Cum presiunea societății devine din ce în ce mai apăsătoare atunci când vine vorba de frumusețe, tot mai multe persoane apelează la diverse intervenții estetice, pentru a-și îmbunătăți astepctul fizic. Nemulțumită de modul în care i s-a transformat fizionomia după ce a purtat o perioadă îndelungată aparat dentar, Roxana Vancea a apelat pentru prima oară la serviciile medicului estetician.

Roxana Vancea și-a operat nasul 

Fosta iubită a lui Mihai Bendeac nu s-a ferit de admiratorii ei atunci când a venit vorba de recunoașterea publică a acestei intervenții, așa cum alte domnișoare procedează, jurându-se că nu au vizitat deloc cabinetul esteticianului, chiar dacă acest lucru este vizibil. 

Roxana Vancea a publicat pe contul personal de socializare câteva imagini în care apare cu nasul bandajat, imediat după ce și l-a operat. Vedeta pare încântată de rezultatul final, dezvăluind că și-a dorit de ceva vreme să recurgă la această intervenție, deoarece nu-și dorea să se simtă complexată de aspectul ei în viitor.

roxana-vancea-nas-operat-rinoplastie.jpg

Roxana Vancea, după operația de rinoplastie
Foto Facebook

„Gata. Am făcut-o și pe asta. După ce mi-am pus aparat dentar, dinţii mei s-au dus în spate (cum era normal) şi nasul mi se vedea mai mare. Aşa că, decât să fiu complexată că am nasul mareeee… mai bine l-am retuşat un pic!”, a scris Roxana Vancea pe rețelele de socializare. 

„Am apelat la medic pentru o operație de rinoplastie. Sunt foarte bine, sunt o luptătoare. Mi-am revenit după anestezie, sunt conștientă acum. Totul a decurs foarte bine. Operația a durat aproximativ o oră și 40 de minute, iar după am stat aproximativ 40 de minute la terapie intensivă. Acum sunt în salon și totul este OK”, a mai spus Roxana Vancea pentru cancan.ro.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1