Roxana Vancea, fără nimic pe sub maiou!

12-13-vedete-2-col-tifetz-vancea.jpg

Roxana a pozat cu sfârcurile la vedere
Foto: Darius Dubreu

Ce e frumos, şi fanilor le place.

Peste 5.500 de aprecieri a primit această fotografie sexy, realizată de fotograful Darius Dubreu, şi pe care Roxana Vancea a pus-o pe Instagram. Fosta asistentă de la “Neatza” (Antena 1) are toate motivele să pozeze aşa sumar îmbrăcată, pentru că pe trupul ei se văd din plin orele petrecute în sala de fitness. Profa de sport Roxana Vancea se filmează toată ziua la aparate, iar fanii se uită cu ochii cât cepele, unii interesaţi de exerciţii, alţii de formele vedetei. De remarcat că sânii voluptuoşi ai Roxanei, care ridicau audienţa odinioară la TV, au cam intrat la apă.

Loading...

Citește și

  • roxana vancea goala plaja dunare

    De când "doarme" în sala de fitness, Roxana Vancea este din ce în ce mai îndrăzneaţă. Nu este pentru prima dată când fosta vecină de la "Neatza cu Răzvan şi Dani" pozează în ipostaze incendiare, dar a simţit probabil nevoia să-şi reconfirme că se află într-o formă fizică de zile mari. Focoasa şatenă a fost protagonista unei şedinţe foto ad-hot la malul Dunării, unde a făcut câteva poze, acoperită doar de un slip minuscul.

  • roxana

    Roxana Vancea (27 de ani) a făcut declarații cu privire la viața ei amoroasă. Se pare că bruneta nu se conformează întocmai regulilor unei relații tradiționale. Roxana a mărturisit că în timp ce este într-o relație, aceasta trimite poze cu ea și altor bărbați.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1