Roxana Nemeş, prima apariţie publică cu iubitul

roxana_nemes_iubit.jpg

roxana nemes
Roxana Nemeş şi Călin Hagima, în prima lor fotografie de cuplu
Foto: Sever Gheorghe

L-a uitat pe Radu Groza (43 de ani)! Roxana Nemeş (26 de ani) a venit, miercuri seara, la braţul noului ei iubit, omul de afaceri Călin Hagima. Cei doi au radiat de fericire la petrecerea Ok! Magazine, semn că le merge bine împreună.

Roxana Nemeş nu se mai ascunde. Deşi iniţial nu a recunoscut că formează un cuplu cu omul de afaceri Călin Hagima, miercuri seara, blondina a venit însoţită chiar de el la petrecerea OK! James Bond Party, eveniment organizat de revista OK! Magazine. Îmbrăcată într-o rochie neagră până în pământ, Roxana a fost toată seara numai un zâmbet. Blondina s-a pozat în braţele iubitului ei,  care a copleşit-o cu gesturi tandre. Călin Hagima s-a asortat şi el cu artista şi a purtat un costum elegant de culoare neagră.

nemes_si_hagima.jpg

roxana nemes iubit calin hagima om de afaceri radu groza
Roxana Nemeş s-a afişat cu noul ei iubit
foto: Sever Gheorghe

"El nu e din acest domeniu si nu e vedetă. Se obişnuieşte greu cu astfel de petreceri, ieşim dar nu foarte des. Suntem la început de relaţie şi vom vedea cum va merge", a declarat Roxana Nemeş pentru Click!

roxana_si_iubitul.jpg

roxana nemes iubit calin hagima om de afaceri radu groza
Cântăreaţa se iubeşte cu un om de afaceri
Foto: Sever Gheorghe

Cântăreaţa şi impresarul au format un cuplu până în acesată primăvară, când blondina a decis să-l părăsească. La vremnea respectivă, Nemeş l-a acuzat pe Radu Groza că nu vedea niciun ban din concertele pe care le susţinea, fapt care în timp a dus la deteriorarea relaţiei lor. Artista şi Radu Groza au fost împreună şase ani şi aveau gânduri de a-şi oficializa relaţia. 

Vedeţi cele mai reuşite coafuri de la vedete la OK! James Bond Party!

Loading...

Citește și