Roxana Ionescu a slăbit 15 kg. Asta e dieta cu care a dat jos surplusul!

roxana_ionescu_a_slabit_15_kg._asta_e_dieta_cu_care_a_dat_jos_surplusul.jpg

Roxana Ionescu a slăbit 15 kg. Asta e dieta cu care a dat jos surplusul!
Roxana Ionescu a slăbit 15 kg. Asta e dieta cu care a dat jos surplusul!

Vedeta supranumită şi Mama Natură, datorită fizicului său, a avut mereu probleme cu greutatea. Este genul de femeie care slăbeşte greu şi se îngraşă rapid. Dar a dat de o dietă cu care Roxana Ionescu a slăbit 15 kg!

Roxana Ionescu a slăbit 15 kg

Roxana Ionescu are 33 de ani şi arată bine. Toată viaţa a luptat cu silueta sa care e predispusă la îngrăşat. A ajuns la 65 de kg, greutate care nu îi era pe plac. Aşa că a decis să ţină dietă şi Roxana Ionescu a dat jos 15 kg.

„Am aceeaşi greutate din 2006, de când am văzut că ceva nu e în regulă cu corpul meu şi am slăbit. Am învăţat să mănânc sănătos şi nu fac nimic altceva. Nu-mi plac persoanele care spun că mănâncă o cireaşă şi o căpşună şi slăbesc.

Dieta Roxanei Ionescu pentru slăbit

La sală, în mod normal, merg de trei ori pe săptămână, anormal, n-am ajuns de câteva luni, dar compensez, pentru că sunt o persoană activă. Fac acasă exerciţii, abdomene, mă mai apucă în hoteluri, dansez până transpir, mai folosesc câte o cremă anticelulitică şi-mi fac masaj dacă nu reuşesc să ajung la salon”, a mărturisit Roxana Ionescu. 

Află pe clickpentrufemei.ro ce a mâncat pentru a slăbi!

Anca Serea, al şaselea copil? Vedeta a vorbit despre o nouă sarcină

Anda Adam are un frate fotomodel. Cum arată Vlad şi unde locuieşte

 

Loading...

Citește și

  • După ce a bifat şi ea lista vedetelor care au trecut printr-un divorţ, Roxana Ionescu s-a refugiat în dans. Vedeta a mărturisit că viața după despărțire este frumoasă și se bucură că nu a trecut printr-o adevărată traumă.

  • Un şut în fund înseamnă un pas înainte, mai ales dacă ai decolteul Roxanei Ionescu. Dată afară de la rubrica Meteo a Observatorului, de consilierii de imagine englezi, vedeta postului Antena 1 n-a fost lăsată pe drumuri, pregătindu-i-se o emisiune de divertisment.

  • Emisiunea pe care a moderat-o timp de câteva luni„Star Avatar” a fost scoasă din grila de programe a Antenei 1, însă Roxanei Ionescu îi merge totul ca pe roate.