Roxana Ciuhulescu şi-a scos în oraş şi iubitul, şi burtica

12_4-col-roxana-ciuhulescu.jpg

Roxana Ciuhulescu şi Silviu Bulugioiu

Pe 26 februarie a recunoscut oficial ceea ce Click! a anunţat încă din luna decembrie. Roxana Ciuhulescu (39 de ani) a povestit pe blog-ul ei despre sarcină, dar şi despre bărbatul care a ajutat-o să zâmbească din nou după divorţ, Silviu Bulugioiu.

Iată că acum a mai făcut un pas şi l-a scos în lume pe noul ei iubit, cu care se potriveşte de minune. Pe lângă iubire, pe cei doi îi mai leagă şi pasiunea pentru sport, pentru că Silviu Bulugioiu este fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federaţiei de Automobilism, actualmente preşedintele Clubului Off-Road Bucureşti CORB44 Adventure. Marţi seara, cei doi au fost prezenţi la lansarea unui nou model de smartphone şi au atras toate privirile. Roxana a trecut de primul trimestru de sarcină şi deja poartă haine pentru graviduţe. În iunie 2017, Roxana Ciuhulescu şi Mihai Ivănescu divorţau la notar după zece ani de căsnicie.

roxana_ciuhulescu.jpg

roxana ciuhulescu, mihai ivanescu, divort notar, silviu bulugioiu, off-road, federatia de automobilism, CORB44 Adventure, columna medical center, fertilizare in vitro, roxana ciuhulescu insarcinata, roxana ciuhuleascu iubit
Roxana Ciuhulescu şi Silviu Bulugioiu au ieşit marţi la un eveniment
foto: Instagram
Loading...

Citește și

  • La şase luni de la divorţ, Roxana Ciuhulescu este din nou fericită, iar această stare nu se datorează vreunei performanţe sportive. Vedeta cu cele mai lungi picioare din România iubeşte din nou şi se pare că este însărcinată în primul trimestru. Fotoreporterii Click! au surprins-o pe blondină şi pe iubitul acesteia, de curând, la o clinică de fertilizare, din Capitală.

  • A divorţat în vară, după un mariaj de un deceniu cu Mihai Ivănescu, însă nu a stat să plângă în pernă, ba din contră. Roxana Ciuhulescu (39 de ani) este mai optimistă ca oricând şi mai îndrăgostită ca niciodată. Nu vrea însă să dezvăluie identitatea bărbatului care o face să simtă din nou fiorii amorului, însă ni-l arată, cu spatele, pe reţelele sociale.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1