Roxana Ciuhulescu a petrecut luna de miere în Dubai

r113_roxana-ciuhulescu-luna.jpg

A lăsat copiii acasă pentru un sejur romantic

S-au căsătorit în octombrie 2018, dar de abia acum Roxana Ciuhulescu (39 de ani) și soțul ei, Silviu Bulugioiu au timp pentru luna de miere.

La trei luni de la cununie, Roxana Ciuhulescu și partenerul ei de viață au făcut și acest pas și au ales o destinație exotică pentru luna de miere: Dubai. Au lăsat copiii acasă, cu bunica și cu bona și.. duși au fost!

r213_roxana-ciuhulescu-luna.jpg

Vedeta a fost răsfăţată într-un hotel de 5 stele

Ei au împărtășit cu admiratorii lor virtuali o parte dintre surprizele romantice de care au avut parte la hotelul în care s-au cazat. Gazdele s-au purtat de parcă știau exact motivul vacanței celor doi. Au găsit patul matrimonial decorat cu inimioare, apoi le-au descoperit chiar și în farfurii.

r313_roxana-ciuhulescu-luna.jpg

Roxana şi-a adaptat vestimentaţia pentru Dubai

Au făcut plimbări, au stat la plajă, au vizitat locuri superbe și s-au bucurat de obiceiurile și mâncarea tradițională a arabilor. În această atmosferă romantică, Roxana și Silviu au petrecut o săptămână de miere. Bronzată și relaxată, cu siguranță vedetei i-a fost greu să se obișnuiască cu frigul din țară.

Loading...
 
 

Citește și

  • Au divorţat în 2017, însă acum sunt fericiţi cu partenerii lor de viaţă. Roxana Ciuhulescu s-a măritat duminică cu fostul preşedinte al Comisiei de Off-Road, Silviu Bulugioiu, iar primul ei soţ, Mihai Ivănescu, s-a cuplat cu o superbă ”gheişă”. Surse din anturajul celor doi spun că japoneza este cea cu care ar fi înşelat-o pe Ciuhulescu chiar de ziua ei, în 2016.

  • Roxana Ciuhulescu este încă prinsă în magia frumoasei ceremonii religioase în care și-a unit destinul de cel al partenerului ei de viață, Silviu Bulugioiu. Cum evenimentul a fost o dublă sărbătoare, organizându-se în aceeași zi și botezul băiețelului cuplului de miri, Roxana a dorit să rememoreze emoțiile trăite în acea zi specială și a publicat pe rețelele de socializare imagini din cadrul fericitului eveniment. Însă pozele nu au venit singure, ci însoțite de o declarație de dragoste făcută soțului ei, pe care Roxana îl numește „jumătatea ei”.