Roxana Ciuhulescu nu se înțelege cu fostul soț: «Mi-aș fi dorit să avem o relație civilizată»

roxana_ciuhulescu.jpg

Roxana Ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu s-a căsătorit de curând cu Silviu Bulugioiu, însă fosta căsnicie încă nu-i dă pace. Deși ea și-ar dori să aibă o relație mai bună cu tatăl fiicei lor, Mihai Ivănescu nu este de acord cu acest lucru, motiv pentru care ei nu prea se înțeleg.

Roxana Ciuhulescu i-a explicat fetiței că nu are motiv să se îngrijoreze despre faptul că va avea un frățior deaorece nimeni nu-i va fura jucăriile.

"Ana a fost destul de supărata. I-am spus o poveste, că nu îi va lua jucăriile. Era supărată că vine competiție. Au existat niște momente în trecut vis-a-vis de fratele ei care au marcat-o. Nu intru în detalii. (...) Silviu și-a dorit mult o fetiță și o iubește foarte mult", a declarat Roxana Ciuhulescu, într-o emisiune tv de la Kanal D. 

Roxana Ciuhulescu a mărturisit și-ar fi dorit să aibă o relație cu fostul soț așa cum are Monica Gabor cu Irinel Columbeanu.

"Pâna Ana va împlini 18 ani nu îi va schimba numele. Nu pot să-i schimb numele, îl are pe cel al tatălui ei. N-avem o comunicare deloc, foarte greu vorbim. Cu ea abia vorbește, prin mesaje. Mi-aș fi dorit să avem o relație civilizată, îi admir pe domnul Columbeanu și pe Monica. Bravo lor! Poate că se va întâmpla treaba asta și între mine și fostul meu soț.  Cezar Ioan va fi botezat la începutul lui octombrie, când ne vom și cununa religios", a mai spus Roxana Ciuhulescu. 

loading...
Loading...

Citește și