Roxana Ciuhulescu a fugit cu soțul în luna de miere! De ce surprize au avut parte în Dubai

roxana-ciuhulescu-familie.jpg

Roxana Ciuhulescu și soțul ei au plecat în luna de miere!
Foto Instagram

Roxana Ciuhulescu și soțul ei, Silviu Bulugioiu, s-au căsătorit recent, iar evenimentul a fost unul cu adevărat desprins din filmele romantice, însă ceva parcă a lipsit! După nuntă, soții s-au concentrat pe noua viață de familie recunoscută și de acte de acum în colo și nu prea au avut timp pentru ei înșiși, astfel, clasica lună de miere a ieșit inițial din „grila de programe” a cuplului.

Iată însă că noul an a adus mai mult timp liber în familia celor doi fericiți însurăței, care au vrut neapărat să-și facă frumoasa poveste de dragoste cunoscută și în 2019, și nu oricum, ci printr-o escapadă romantică într-o locație exotică, aleasă drept destinație de vacanță atât de vedetele autohtone, cât și de cele internaționale.

Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu, vacanță romantică în Dubai 

Mai bine mai târziu decât niciodată! Deși luna de miere a venit cu întârziere pentru Roxana Ciuhulescu și partenerul ei de viață, Silviu Bulugioiu, cei doi au găsit rețeta perfectă pentru a recupera timpul pierdut și au optat pentru o destinație de lux: Dubai. Imediat după cununia religioasă de la începutul lunii octombrie, anul trecut, Roxana Ciuhulescu a plecat cu soțul și cu cei doi copii, Ana Cleopatra și micuțul Cezar Ioan, într-o vacanță de familie, care nu putea fi numită, totuși, luna de miere. 

roxana-ciuhulescu-sot-luna-de-miere.jpg

Roxana Ciuhulescu și soțul ei au avut camera de hotel decorată ca pentru doi tineri îndrăgostiți
Foto Instagram

Roxana Ciuhulescu a plecat în de luna de miere la trei luni de la nuntă 

La trei luni după ce s-au căsătorit religios însă, soții au decis că e momentul pentru o „escapadă romantică”, așa că au lăsat copiii acasă de data aceasta și.. duși au fost! Micuții au rămas, cu siguranță, pe mâini bune, iar cuplul se poate bucura din plin de perisajele și ofertele luxuriante din paradisul pe care l-au ales drept destinație de vacanță. Aceștia au împărtășit și cu admiratorii lor virtuali o parte dintre surprizele romantice de care au avut parte la hotelul în care s-au cazat, gazdele părând că știu exact motivul vacanței celor doi. 

roxana-ciuhulescu-luna-de-miere-dubai.jpg

Roxana Ciuhulescu și Silviu Bulugioiu, lună de miere în Dubai
Foto Instagram

Fosta vedetă de televiziune și partenerul ei de viață au găsit patul matrimonial decorat cu inimioare, apoi au descoperit inimioare chiar și în farfurii! În această atmosferă romantică se vor relaxa până săptămâna viitoare, când se vor întoarce la frigul din țară.

Roxana Ciuhulescu are doi copii, din două căsnicii diferite. Micuța Ana Cleopatra (10) este rezultată din mariajul Roxanei cu fostul ei soț, Mihai Ivănescu, iar frățiorul ei, Cezar Ioan (6 luni) a apărut în urma poveștii de dragoste dintre fosta prezentatoare TV și actualul soț. 

 

 

 

Loading...

Citește și