Roxana Ciuhulescu a fost ajutor pentru Moș Crăciun în Buzău

roxana-ciuhulescu_2.jpg

roxana ciuhulescu
Roxana Ciuhulescu, în casa unei familii nevoiașe

În pragul sărbătorilor, Roxana Ciuhulescu, alături de soțul ei, Silviu Bulugioiu, și de colegii din echipa de Off Road, s-au mobilizat pentru a face o faptă bună. Ei au dus cadouri tocmai în Buzău, în locuri greu accesibile.

Roxana Ciuhulescu s-a mobilizat alături de soțul ei și de câțiva sportivi pentru ajutorarea unor familii nevoiașe. ”CORB44 & Club Off Road Buzău s-au aliat în acțiunea «Fii OM - Crăciun în fiecare casă». 30 oameni cu 20 de mașini puternice au mers la peste 100 familii din județul Buzău. Actiunea s-a desfășurat pe parcursul a 3 zile. Vineri am dus 72 de copii din familii defavorizate la Școala de Aplicații pentru Forțele Aeriene Române, apoi am făcut popas la un fast food. Sâmbătă am trimis 62 pachete la copiii de la Casa de Copii din Râmnicu Sărat,  apoi am ajuns în satele din județul Buzău, la familii defavorizate. Duminică am continuat livrarea pachetelor pentru familiile defavorizate și am ajuns la peste 100 familii. Noi, cluburile, am strâns bani, dar și sponsorizări de la parteneri”, ne-a spus Roxana. Pachetele au conținut hrană, dulciuri, haine, încălțăminte, jucării și rechizite. Peste o sută de familii și două sute de copii au primit daruri de Moș Crăciun. 

roxana-ciuhulescu_1.jpg

roxana ciuhulescu
Gașca Roxanei a făcut o fapă bună de Crăciun
Loading...

Citește și

  • Vedeta PRO TV aşteaptă să intre în vacanţă după finala „Vocea României”, din 14 decembrie. Pavel Bartoş (43 de ani) a mărturisit, pentru Click!, că îl aşteaptă un an plin.

  • mos craciun bancuri urari glume haios

    Bancurile cu Moş Crăciun sunt la fel de amuzante ca şi cele cu blonde, Bulă sau politicieni. Click! a „cules” pentru tine cele mai tari glume de sezon, care să te amuze sau măcar să te destindă. Click! vă urează Sărbători fericite!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1