Roxana Ciuhulescu a decis să scape de alunițe! Care este motivul!

roxana-ciuhulescu-extirpare-alunite_2.jpg

roxana ciuhulescu extirpare alunite
Extirparea alunițelor prin radiofrecvență promite o vindecare rapidă

A fost extrem de atentă atât în perioada sarcinii, cât și după ce a devenit mămică în ceea ce privește procedurile estetice și nu numai. Iată că acum Roxana Ciuhulescu s-a consultat cu medicii, întrucât își dorește să scape de o aluniță de pe față. Extirparea alunițelor a devenit, de ceva vreme, o problemă de maxim interes mai ales pentru persoanele cu tenul deschis.

În urmă cu patru luni a devenit mămica unui băiețel, pe care l-a botezat Cezar Ioan. Roxana Ciuhulescu (39 de ani) a reușit în această perioadă să revină la greutatea inițială, însă își dorește să își reia și ritualul de îngrijire, motiv pentru care a făcut o vizită la cabinetul medicului estetician. Câteva alunițe de pe față și decolteu o incomodează și estetic, dar și practic, așa că vrea să se ocupe de extirparea lor. ”Am câteva alunițe pe față și la nivelul decolteului, de care vreau să scap. Am apelat la unul dintre cei mai buni medici esteticieni, Elena Martin, și mi s-a recomandat o procedură foarte interesantă. După cum știți, procedura clasică de extirpare lasă semne, însă tehnica cu radiofrecvență este cea mai finuță, nu se vede nici o urmă. La începutul anului viitor sunt programată pentru această procedură. Abia aștept”, ne-a spus Roxana Ciuhulescu.

roxana-ciuhulescu-extirpare-alunite_1.jpg

roxana ciuhulescu extirpare alunite
Roxana Ciuhulescu isi va extirpa cateva alunițe care o deranjează

Ce presupune extirparea aluniței prin radiofrecvență

Medicul specialist a explicat pentru Click! ce presupune procedura de extirpare a alunițelor prin radiofrecvență. ”Această tehnologie folosește undele radio de înaltă frecvență, ce produc temperaturi suficient de mari pentru a distruge țintit leziunea, protejând totodată țesutul din jur. Cu alte cuvinte, undele de radiofrecvență îi permit dermatologului să efectueze intervenții extrem de precise. Aceastea se traduc printr-o videcare rapidă, fără edem, sângerare și inflamație, iar cicatricile sunt absente sau minime. Practic, în timpul procedurii, se produce vaporizarea cu radiofrecvență a aluniței până la baza acesteia, iar zona operată se vindecă prin epitelizare în aproximativ o săptămână. După această perioadă, zona în cauză poate rămâne mai închisă sau mai deschisă la culoare, urmând ca aceasta să se estompeze cu trecerea timpului. Această metodă creează premisele unei vindecări ideale, fără cicatrici”, ne-a explicat medicul Alexandra Zota.

 

Loading...

Citește și