Roxana Ciuhulescu, anunț șoc după divorț: ”O să mai fac un băiețel”

ciuhu-1-768x499.jpg

Foto: Sorin Stana/ OK! Magazine
roxana ciuhulescu, divort roxana ciuhulescu, sot roxana ciuhulescu, iubit roxana ciuhulescu
de Keva Iosif

După ce a pus punct unui mariaj care nu mai mergea, fosta prezentatoare spune că a lăsat ușile deschise nu doar pentru o relație nouă, ci chiar pentru o căsnicie, și chiar... un bebe!

Roxana Ciuhulescu nu și-a plâns deloc de milă când și-a dat seama că soțul ei nu-i mai împărtășește aceleași sentimente și a luat taurul de coarne. A cerut divorțul pentru a putea începe o viață nouă, și-a luat fiica și s-au mutat împreună. Într-un interviu acordat revistei OK! Magazine, ea a recunoscut că este pregătită pentru nouă relație, dar și pentru... un alt copil. 

”Eu am cu­noscut o groază de femei care, după ce au divorţat, au spus că nu se vor mai căsători ni­ciodată. Eu zic, din contră, că voi da o şansa unei noi relaţii şi chiar unei căsnicii, pentru că întotdeauna am visat că voi avea doi co­pii şi sunt convinsă că, deşi nu am avut noroc prima dată, a doua oară o să am”, a mărturisit Roxana. Ea a recunoscut,d e asemenea, că fiica ei a fost pregătită din timp pentru momentul divorțului. ”A simţit, desigur. Între noi nu au fost violenţe nici fizice, nici verbale, dar au fost tensiuni, pe care le simte orice copil. Aşa că am pregătit-o din timp, am în­trebat-o: „Cum ţi s-ar părea dacă ne-am muta noi două?“. La înce­put a fost mirată: „Cum, numai noi două?“ „Da“. „A, cred că ar fi distractiv“. Deci a luat-o în joacă, la început. Şi am discutat în fie-care seară, după care i-am spus că deja caut o căsuţă. „Ce zici, vrei să vii s-o vezi?“. „Da“. M-a târât, efectiv, de la şcoală, nici n-a mai vrut să mergem acasă, că „hai să ve­dem căsuţa“. Am dus-o să vadă a treia casă pe care am vizionat-o, i-a plăcut şi ei din primul moment. Deja îşi făcuse planul care va fi ca­mera ei şi am început să construim împreună povestea asta. Foarte mult timp mi-a fost fri­că să nu fie doar o joacă pentru ea şi să mă trezesc la un moment dat că vrea înapoi aca­să. Dar n-a fost cazul”, a mai spus vedeta. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Roxana Ciuhulescu joacă baschet. Vezi unde!

    Cu o statură potrivită pentru jocul de sub panou, Roxana Ciuhulescu va fi una dintre vedetele care vor fi prezente la prima ediţie a celui mai mare campionat de baschet 3 la 3 din România, Sport Arena Streetball. De vineri până duminică, peste 1000 de participanţi, printre care o serie de invitaţi speciali, vor lua cu asalt terenurile din Politehnica bucureşteană.

  • Roxana Ciuhulescu: «Sper ca fiica mea să nu fie la fel de înaltă ca mine»

    Vedeta ProTV a povestit în emisiunea «Ce se întâmplă doctore?» despre toate împlinirile vieţii de familie.