Roxana Blagu, dezbrăcată de rochie într-un magazin din Florența

roxana_blagu_main.jpg

roxana blagu
Roxana Blagu a făcut ”victime” cu rochia marcă proprie
foto: arhivă personală

Este recunoscută pentru articolele vestimentare pe care le realizează, dar mai ales pentru un model pe care l-a și înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci. Este vorba despre o rochie în stilul gipsy, pentru care Roxana Blagu a fost dezbrăcată la propriu de o italiancă într-un magazin din Florența.

Aflată într-o mică vacanță în Italia, alături de prietenele sale cele mai bune, Roxana Blagu a luat la pas magazinele din Florența weekendul trecut. Fetele nu au ieșit din camera de hotel oricum, ci îmbrăcate toate în piesa-vedetă a atelierului Roxanei: rochița baby doll, cu motive gipsy.

Scena cu cele patru părea desprinsă din serialul ”Sex In The City”, cu Sarah Jessica Paker în rol principal. Fetele au atras deopotrivă atenția domnilor și a doamnelor, dar scena care a avut loc într-un magazin întrece orice imaginație.

img-20170818-wa0002.jpg

roxana blagu
Roxana Blagu și rochia buclucașă
foto: arhivă personală

 

Clientele magazinului respectiv le-au întrebat pe fete de unde și-au luat rochiile, iar ele au răspuns ”acolo e designerul” indicând-o pe Roxana. Una dintre ele, mai precis directoarea magazinului Pinko, nu a mai rezistat și i-a spus Roxanei că vrea neapărat rochia de pe ea. Degeaba a încercat șatena să-i explice că poate să o comande de pe site-ul ei, că nu a scăpat de ea. S-a dezbrăcat și i-a oferit-o.

img-20170818-wa0001.jpg

roxana blagu
Roxana Blagu, după ce a fost dezbrăcată de rochie
foto: arhivă personală

 

Noroc că Roxana avea în ruscac un hanorac lung, așa că a avut cu ce să se îmbrace.  Rochițele i-au purtat noroc, iar Roxana a luat comenzi pentru aceste model de la reprezentanții a două magazine celebre din Italia: Luisaviaroma şi Rinascente.  

img-20170818-wa0007.jpg

Roxana şi prietenele ei au purtat rochiţe cu care au făcut furori în Italia
Roxana şi prietenele ei au purtat rochiţe cu care au făcut furori în Italia
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1