Liviu Guță, primele declarații după divorțul de cea de-a doua soție, Roxana: “Are deja un alt iubit"

roxana_sotie-llliviu_guta_copy.jpg

Liviu şi Roxana au divorţat după doar un an şi trei luni de căsnicie
Citeste tot despre: 

Liviu Guță este din nou un bărbat liber! Manelistul a divorțat și de cea de-a doua soție, Roxana, după un doar an și trei luni de căsnicie. Cei doi au divorțat pe 21 iunie, la notar, de comun acord, artistul fiind cel care a înaintat primul actele de divorț.

De o lună de zile, Liviu Guță (42 de ani) e din nou burlac și așa intenționează să rămână de acum încolo. În urmă cu aproape doi ani, artistul își părăsea prima nevastă, pe Iuliana, cu care are doi copii, după 13 ani de căsnicie, și se căsătorea cu Roxana, femeia despre care a crezut că va fi jumătatea lui pentru totdeauna. Iată însă ca șocul a venit la începutul lunii mai, când manelistul a anunțat că divorțează și de cea de-a doua soție, Roxana. Cei doi au divorțat pe 21 iunie, la notar, de comun acord, după ce și-au aruncat câteva săgeți în presă. Liviu Guță a acuzat-o pe Roxana că aceasta nu l-a lăsat să-și vadă copiii, în timp ce Roxana a dezvăluit că a vrut și ea un copil cu Liviu Guță, dar că acesta nu mai poate face.

“Am primit o palmă! Nu mai cred în căsătorie!”

“Ne-am despărțit de comun acord. În liniște, frumos. Conștientizez că a fost o palmă primită de la Dumnezeu. A fost trezirea mea! În viață trebuie să mergi înainte. Câteodată vezi întuneric și te duci în față așa cu nici un scop! Graba strică treaba! Cea mai mare bogăție a noastră este iubirea. Am trecut printr-o perioada grea atunci, dar nu a fost să fie. M-am trezit, mi-am văzut toată viața! Nu aș mai face niciodată un pas grăbit. Nu mai cred în căsătorie. Căsătoria e inventată, sunt doar niște acte pe care le faci. Peste câțiva ani o să-mi fac altă iubită, acum nu mai vreau. Eu pun suflet atunci când mă îndrăgostesc”, a declarat Liviu Guță, la emisiunea „Exclusiv VIP”, de la Prima TV.

liviu-guta-iuliana-mario_-maria-copii.jpg

liviu guta alaturi de prima sotie si de cei doi copii
Liviu Guță are doi copii din prima căsnicie, cu Iuliana
foto: arhiva personală

Artistul nu regretă divorțul de cea de-a doua soție, care și-a găsit deja pe altcineva. “Nu mai avem nimic de împărțit. Ea deja are pe cineva. Nu am nimic cu ea personal. Eu am divorțat de fiecare dată, de ambele soții. Rămân prieten doar cu cine vreau eu. Am rămas puțin șocat de unele chestii la cea de-a doua soție. Cu prima mea soție sunt foarte bun prieten. Ne înțelegem perfect, ne creștem copiii separat. I-am neglijat pe copii. Sunt fericit după al doilea divorț”, a mai spus manelistul.

Citește și:

Liviu Guță, dezvăluiri-șoc după divorț: “Să nu-ți aduci prietenul în casă, că s-ar putea să pleci și el să rămână”

INTERVIU Liviu Guță, secrete de familie: "Fosta și actuala soție sunt cele mai bune prietene". Cum s-a descurcat solistul în criza pandemiei

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1