Rose Adhiambo, mulatra lui Radu Măzăre, s-a înscris la “Gospodar fără pereche”

rose.jpg

rose gospodar fara pereche
Mulatra a făcut senzație în trecut la brațul lui Radu Mazăre, cu care spunea că a avut o relație
foto: arhiva personală

Între fetele înscrise în cursa pentru inimile celor 8 gospodari de la Pro Tv se numără și Rose Adhiambo. Mulatra nu este deloc străină de lumea mondenă, ea bifând în trecut numeroase apariții la brațul lui Radu Mazăre, fostul primar al Constanței. Acum vrea să cucerească un fermier și să se mute la țară.

La “Gospodar fără pereche”, Rose (32 de ani) luptă ca o ironie a sorții tot pentru un anume Radu. Ea vrea să-l cucerească pe Radu Stan (28 de ani), fermier din Târgu Neamț, și caută un tată pentru fetița ei. Pe cine a pus ea ochii însă, nu are aceleași sentimente. Gospodarul pe care l-a ochit a declarat că nu îi plac absolut deloc copiii mici.

 

“Cu si

rose_gospodar.png

rose gospodar fara pereche
foto: captura video Pro TV
guranță sunt cea mai bună dintre toate că sunt diferită”, a spus Rose. Încrederea pe care o are însă în ea nu i-a dat prea multe șanse în fața gospodarilor.

Adhiambo Rose, cunoscută drept "mulatra lui Mazăre", a devenit mamă în a doua zi a anului 2018, aducând pe lume o fetiţă şi şi-a schimbat viaţa radical de atunci. Bărbatul cu care are copilul a părăsit-o când a aflat că va avea un moștenitor.

Rose Ashiambo, născută din mamă româncă și tată, originar din Kenya

Născută dintr-o mamă româncă și un tată originar din Kenya, Rose s-a simțit în copilărie de multe ori batjcorită, datorită culorii ei.

La “Gospodar fără pereche” lui Rose i se spune Naomi Campbell de România. Celelalte concurente au înlemnit când au văzut-o! “Gata, plecăm direct acasă, fata mea!” Așa au reacționat pretendentele la inima “gospodarilor fară pereche”. Rose Adhiambo s-a făcut cu siguranță remarcată în primul episod din sezonul trei. “Oh, Doamne, uite o pată de culoare! “Da’ de unde a ieșit oare fata asta? “, remarcă toată lumea. Rose spune că vrea să se facă femeie de casă, să renunțe la cariera ei de model și să-i mai facă copii și lui Radu. 

radu.png

radu panait
Radu, fermierul pentru care luptă Rose la "Gospodar fără pereche"
foto: captura video Pro TV

 

Citește și:

 

Gospodar fără pereche 2020. Tot ce trebuie să știi despre sezonul trei

Ce gospodari musculoşi şi-a ales Anamaria Prodan pentru emisiunea ei!

Loading...

Citește și

  • rose mulatra lui radu mazare

    A devenit faimoasă în lumea showbiz-ului autohton după ce a intrat în cercul de prieteni al primarului Radu Mazăre, dar de câteva zile este în plin scandal amoros. Fotomodelul Rose are mari necazuri cu iubitul care a recurs la agresiuni fizice și verbale după ce a fost prins în offsaid.

  • A trăit pe picior mare, a umblat cu femei cum iese profesorul cu clasa, a mutat funcţia de primar la circ. Radu Mazăre, fostul edil al Constanţei, este acum definiţia demnitarului extravagant şi megaloman, gonit din scaun de mătura şi făraşul DNA.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1