Rona Hartner, înlocuită la «Uite cine dansează» după o accidentare! Ce vedetă poate dansa în locul ei

2-3-bd-foto-1-4coloane.jpg

Rona Hartner a executat coregrafii dificile, iar acum are de tras cu o accidentare

Săptămâna şi accidentarea la super show-ul “Uite cine dansează”! Din păcate, de data aceasta i-a venit rândul Ronei Hartner să o păţească la antrenamentele pentru îndrăgita emisiune. S-ar părea că la ea lucrurile sunt foarte serioase şi va trebui să rămână pe tuşă până i se rezolvă problemele de sănătate.

A dansat doar patru ediţii în emisiunea “Uite cine dansează!” de la Pro TV, difuzată în fiecare zi de luni, de la 20.30,  însă acum actriţa şi cântăreaţa Rona Hartner (44 de ani) va trebui să se retragă din competiţia de dansuri. Şi asta pentru că şi ea s-a accidentat destul de grav, poate mai rău ca Sandu Lungu, Anca Serea şi Dana Budeanu la un loc, colegi şi rivali în show.

2-3-bd-foto-2-2coloane.jpg

Anca Serea a stat pe tuşă o ediţie din cauza unei tendinite

 

Specialiştii susţin că toate aceste accidentări sunt cauzate de faptul că vedetele nu au suficientă experienţă în domeniu şi nici destulă condiţie fizică pentru a face faţă unei astfel de provocări. Sursele Click! spun că vedeta ar fi suferit la repetiţii o fractură de menisc de gradul 3, care necesită operaţie urgent şi s-ar fi lovit la tibie şi peroneu.

2-3-bd-foto-3-2coloane.jpg

Oana, iubita lui Strunilă, o altă victimă a antrenamentelor

 

“Deşi s-a lovit foarte grav, Rona a continuat să se antreneze din greu alături de partenerul ei, coregraful  Andrei Mangra, şi rău a făcut. Mâine (vineri, n.r.) sau luni Rona va trebui să fie operată iar recuperarea va dura ceva timp. Din păcate, ar trebui să i se găsească o înlocuitoare care să danseze în continuare cu partenerul ei, iar pentru acest lucru trebuie acceptul de la postul BBC, de unde s-a cumpărat formatul. Se zvoneşte că Roxana Ionescu (fosta “Mamă Natură”) ar fi cea mai potrivită pentru a-i lua locul”, ne-au spus surse apropiate Ronei. Şi tot sursele Click! ne-au mărturisit că actriţa îşi dorea foarte mult să participe la aces show şi chiar şi-a anulat mai multe angajamente în Franţa ca să poate participa la concursul “Uite cine dansează!” de la Pro TV.

2-3-bd-foto-4-2coloane.jpg

Sandu Lungu are ruptură de muşchi şi nu mai poate zburda în ring

 

“I-a surâs mult proiectul şi îi plăcea foarte mult ceea ce facea, stătea chiar şi câte 6-7 ore pe zi la antrenamentele din Buftea. Acum îi pare rău că nu mai continuă concursul, însă speră că partenerul ei va câştiga. Roxana a mai participat la “Dansez pentru tine”, a înlocuit-o pe Lili Sandu şi a câştigat acel sezon”, ne-au mai spus sursele noastre.


”M-am accidentat acum zece zile şi nu mi-am dat seama. Am avut dureri, dar nu le-am dat importanţă, însă ieri dimineaţă m-a durut piciorul foarte tare şi am decis să merg la medic. Bine am făcut, pentru că medicul a descoperit că am meniscul rupt şi această problemă se rezolvă doar cu operaţie. Îmi pare rău că trebuie să renunţ la competiţie din această cauză, dar mă bucur că am putut prezenta valsul din ediţia a patra şi am încheiat pe primul loc. Nu aş fi vrut pentru nimic în lume să pierd valsul de data trecută, parcă a fost dat de la Dumnezeu. E o surpriză totală pentru mine, nici acum nu-mi vine să cred. O să vin în platou la fiecare ediţie, să-i susţin pe Andrei şi noua lui parteneră. Voi fi alături de ei, le voi face galerie şi îmi doresc să ajungă în finală şi să câştige această competiţie”, a declarat Rona Hartner, conform unui comunicat ProTv.

 

Monica Davidescu: «Şi acum fac recuperare»

2-3-bd-foto-6-2coloane.jpg

Monica Davidescu s-a accidentat grav în 2012, la “Dansez pentru tine”

 

Mereu dornică de muncă şi noi proiecte, Monica Davidescu (44 de ani) nu vrea să se lase o clipă doborâtă de problemele de sănătate pe care le are la piciorul drept, după ce s-a accidentat, în 2012, în concursul “Dansez pentru tine”. Actriţa ne-a mărturisit că şi acum trage ponoase de pe urma incidentului de la PRO TV pentru că este nevoită să meargă periodic la recuperare pentru a fi mereu în formă. “La schimbarea fiecărui sezon sunt nevoită să fac asta. Acum, timp de o lună, voi face câte 3 şedinţe de recuperare pe săptămână, fie la spital, fie la o sală de sport!”, a spus Monica Davidescu pentru Click!

Actriţa s-a declarat optimistă în ceea ce priveşte problemele pe care le are la picior: “O să fac tot posibilul să fiu aptă de muncă până la 90 de ani. Vreau să spun că înainte de repetiţii, dar şi de spectacole, îmi fac încălzirea musculaturii timp de aproximativ cinci minute ca să fie totul în regulă”. În urmă cu aproape cinci ani, Monica s-a accidentat la “Dansez pentru tine”. Ulterior, a dat ProTv în judecată, iar instanţa i-a dat dreptate. Actriţa nu şi-a primit încă banii pentru despăgubiri.

 

Alţi patru concurenţi, cu probleme

 

Mai mulţi concurenţi au avut probleme serioase la acest concurs. Sandu Lungu a suferit o întindere cu rupturi parţiale ale fibrelor musculare, iar medicii spun că va avea nevoie de repaus. Anca Serea s-a ales şi ea cu o inflamaţie a meniscului, iar din cauza problemelor medicale nu a concurat o ediţie.

Coregrafa Oana Botez , iubita lui Octavian Strunilă, a suferit o contuzie şi o întindere, iar Dana Budeanu şi-a fisurat o coastă la antrenamente. Specialiştii spun că multe din accidente sunt cauzate de faptul că dansatorii nu se încălzesc suficient înainte să înceapă să exerseze figurile grele.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1