Romina, eliminată de la Survivor România 2021. Momente tensionate și la Faimoși, și la Războinici

Romina-survivor.jpg

Romina survivor romania 2021
Romina a fost eliminată de la Survivor România 2021
Foto: captură video

Una dintre cele mai nou intrate concurente în reality show-ul Urvivor România, Romina, componentă a echipei Războinicilor, a fost eliminată din emisiune. În schimb, Andreea Antonescu, de la Faimoși, și Războinicul Albert au reușit să se salveze din nou.

Consiliu plin de surprize duminică seară, 14 martie, la Survivor România. Nominalizată pentru eliminare din partea Faimoșilor pentru a doua oară la rând, Andreea Antonescu a reușit să se salveze și să continue competiția. Același lucru s-a întâmplat și în cazul lui Albert, nominalizat de Războinici.

Acesta a mai fost ales și preferatul publicului, așa că a putut să nominalizeze un coleg. El l-a ales pe Sorin, motiv pentru care s-a iscat un conflict în tabăra lor. Pe locul doi în topul preferințelor publicului a fost Andrei, iar acesta a ales-o pe Romina pentru a pleca acasă. După consultarea voturilor, tânăra de 35 de ani a trebuit să plece din Republica Dominicană după mai puțin de o lună de competiție.

Sorin-albert-survivor.jpg

Sorin si albert survivor romania
Conflict între Sorin și Albert la Survivor România
Foto: Kanal D

"Eu am spus că în orice moment mă aștept să fiu votată. Nu îmi este teamă, știu unde am venit, eu am urmat strategia grupului. Nu am fost așa rea pe traseu, fiecare e liber să nominalizeze", a spus Romina când a auzit nominalizarea lui Andrei Dascălu.

Cine este Romina de la Survivor România 2021

Romina-survivor.jpg

Romina survivor romania
Romina a părăsit Survivor România 2021 după mai puțin de o lună
Foto: Kanal D

Războinica Romina Geczi, în vârstă de 35 de ani, locuiește în prezent Timișoara, după ce cinci ani a locuit în Cipru. De meserie maseur și instructor spinning, tânăra a venit motivată la Survivor România, pentru că a învățat pe parcursul vieții că poate depăși orice obstacol.

Ea spune că greutățile pe care le-a întâmpinat până acum i-au demonstrat că este îndeajuns de puternică să depășească orice problemă. Concurenta susține că atunci când nu mai poți, ai resurse să te ridici să continui. Romina Geczi și-a dorit experiența Survivor România pentru că are nevoie de un restart în viața sa.

Elena Marin, Faimoasa preferată de public

Elena-marin.jpg

Elena marin survivor romania
Elena Marin, aleasă pentru a doua oară la rând preferata publicului
Foto: captură video

Tabăra Faimoșilor stă pe un butoi de pulbere, după ce Elena Marin a fost aleasă pentru a doua oară la rând preferata celor de acasă. Deși săptămâna trecută l-a nominalizat pe Zanni spre eliminare, de data aceasta, ea a spus numele lui Sebastian Chitoșcă.

"Nu mă deranjează deloc, dar nu vreau să fie lăsat publicul dus în eroare. Nu am înjurat-o niciodată. Știe de când are conflictul cu mine. A încercat să nege niște cuvinte și am picat drept îmbârligător. Cel mai recent conflict a fost când noi stăteam de vorbă și se duce către Andreea și spune că am facut-o vacă. După ce a văzut ca noi ne-am dus acolo și ea a fost cea care a făcut ceva strategii, i-am spus că nu e frumos ce face și că e o falsă și o îmbârligătoare. Dar îi mulțumesc că m-a nominalizat. Niciodată nu am jignit-o decât că e o falsă și că nu câștigă această competiție, dar de a spune că sunt foarte multe jigniri este mult și nu accept. Nu îmi place fața ei și nu îmi place felul ei de a fi. Nu îmi place caracterul ei, atât", a spus Sebastian Chitoșcă în momentul în care Elena a făcut nominalizarea.

Andreea Antonescu, Sebastian Chitoșcă și Sorin, salvați de public. Romina, eliminată de la Survivor România

Din fericire pentru Andreea Antonescu și Sebastian Chitoșcă de la Faimoși, dar și pentru Sorin de la Războinici, grație voturilor publicului au mai putut rămâne la Survivor România 2021. În schimb, Războinica Romina a plecat după câteva săptămâni în competiție.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1