Romică Țociu are o nepoțică! Nora sa a născut al doilea copil

tociu.jpg

romica tociu si sotia
Romică Țociu și soția sa sunt fericiți că sunt din nou bunici
foto: arhivă personală

Fericire mare în familia lui Romică Țociu, după ce Ligia, soția fiului său, a adus pe lume al doilea copil al cuplului! În mai 2019, comediantul a simțit pentru prima dată ce înseamnă să fii bunic, când s-a născut Filip.

"Astăzi, bunul Dumnezeu a mai bucurat încă o dată familia Țociu, dar de data asta cu nepoțica Sofia Ioana. Sa fie sănătoasă, norocoasă si iubită forever", a scris Romică Țociu, pe Facebook, entuziasmat că familia s-a mărit.

romica-tociu-nepotica.jpg

romica tociu nepotica
Nora lui Romică Țociu a născut al doilea copil
foto: Facebook

„Am deschis şampania încă de dimineaţă!”, a mărturisit emoţionat artistul. „Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru Te cunosc de undeva! gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. In dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana! Are 3,1 kg, este sănătoasă, nu e plângăcioasă deloc şi seamănă, de data asta, în partea noastră! Îi mulţumim din suflet doamnei doctor Delia Grădinaru, care ne-a fost alături şi de această dată, dar şi moaşei, doamnei Gabriela, prietena soţiei mele! Le-am ştiut pe mâini bune şi asta a contat enorm pentru noi! De-abia le aşteptăm acasă!”, a mai completat artistul!

"Sincer, nu mă așteptăm să devin bunic atât de repede. Credeam că al meu coleg, Cornel Palade, va fi primul bunic din gașcă. Așa că m-a surprins plăcut această veste minunată. Chiar ieri am aflat că va fi băiețel. Cătălin și Ligia, viitoarea lui soție, sunt foarte fericiți. La fel de fericiți suntem eu și Nicoleta (n.r. soția lui Romica)", spunea Ţociu înainte ca primul nepoţel să se nască. 

Acum, Romică, pe care îl puteţi vedea la Te cunosc de undeva, nu-și mai încape în piele de fericire de când și-a cunoscut și nepoțica și se poate mândri cu o pereche reușită de copii care să ducă moștenirea sa mai departe.

Loading...
 
 

Citește și