Romaniţa Iovan și-a scos la licitație hainele, bijuteriile, blănurile și poșetele. Câți bani a strâns pe ele

18-romanita.jpg

Romanița a fost manechin și apoi s-a lansat în afaceri

Creatoarea de modă Romanița Iovan (54 de ani) și-a scos la licitație obiecte de mare valoare cu valoare sentimentală. Evenimentul a avut loc joi seară la Galeriile Artmark de la Palatul Cesianu-Racoviță, însă vedeta nu a reuşit să adune banii sperați, unele obicte nefiind adjudecate.

Astfel că suma strânsă ajunge la puţin peste 2.500 de euro. Printre obiectele vândute se numără o eşarfă (250 de euro), o pereche de ochelari Chanel (100 de euro), un inel Cartier Trinity din aur în trei culori (600 de euro), o poşetă Cartier Trinity (500 de euro), figurine din argint şi cristal albastru (650 de euro) și o poșetă Cartier Panthère (650 de euro).

Pe de altă parte, au fost şi obiecte care nu s-au vândut, cum ar fi o poșetă Dolce & Gabbana Miss Sicily Zebra, o poșetă Cartier Panthère din blană de ponei și o brățară Cartier Trinity din aur în trei culori. S-ar părea că cel mai scump obiect vândut a fost o poșetă Chanel din piele lăcuită care deşi era scoasă la licitaţie cu 1.200 de euro, s-a vândut cu 800 de euro.

Loading...