Romaniţa Iovan, despre viaţa de cuplu: «Sunt mireasa lui în fiecare zi»

romanita.jpg

Foto
Romaniţa Iovan este o femeie fericită
Foto: Arhivă personală

Romaniţa Iovan s-a retras din viaţa publică cu ani în urmă şi a renunţat să mai apară la evenimente mondene. Acest lucru nu înseamnă că nu are o viaţă împlinită şi că nu este fericită alături de băiatul său, Albert. Romaniţa este o femeie de succes şi trăieşte o poveste de dragoste cu Iulian, bărbatul alături de care se află de aproximativ 10 ani.

Între Romaniţa şi Iulian este o diferenţă de vârstă de 12 ani, dar pentru ei acest lucru nu reprezintă un impediment. Călătoresc şi se comportă precum o familie, însă nu se gândesc la căsătorie, pe care o privesc ca pe o simplă convenţie care nu le-ar consolida în vreun fel legătura.

romanitaiovaniuliangogan.jpg

Foto
Romaniţa Iovan, alături de iubitul său
Foto: Arhivă personală

„Chiar ne gândeam că mai avem puţin şi facem aproape 10 ani. Mă mir cum se miră şi el, cum ne mirăm cu toţii. Oamenii au dat prea puţine şanse acestei relaţii. Persoanjul de gen masculin mult mai tânăr şi persoanjul feminin, adică eu. (…) La noi chiar a funcţionat. Nu ştiu dacă lucrurile au funcţionat mergând pe o reţetă. Nu am dat şanse acestei relaţii, nu am mers cu gândul unei relaţii serioase, că vreau să mă căsătoresc. Maturitatea mea i-a dat şi lui ceva…diferenţa de vârstă e şi ea o problemă, dar s-a maturizat, eu nu pot să nu recunosc, poate am luat din energia lui. (…) Vreau să mă simt iubită şi să iubesc. Altfel nu pot, nici nu vreau. Nu pot să trăiesc altfel. I-am spus: în momentul în care vei simţi că îţi place altă femeie, spune-mi şi ne vom despărţi. Şi în cazul meu la fel. Nu suntem legaţi cu un act. Ne leagă o relaţie frumoasă, o prietenie bazată pe înţelegere, respect. E bărbatul cu care am stat cel mai mult în viaţă până acum. (…) Sunt mireasa lui în fiecare zi. E important să te simţi mireasa cuiva mereu. Decât să fii într-o zi şi apoi nu se ştie.”, a declarat Romaniţa Iovan, într-un interviu acordat revistei Viva!.

61018163.jpg

Romaniţa este împreună cu Iulian de 10 ani
Foto: Arhivă personală

Cuplul a trecut prin momente dificile, dar a reuşit să le lase în urmă. Dificultăţile cărora au fost supuşi nu au făcut decât să îi aducă mai aproape. În urmă cu câţiva ani, Romaniţa a pierdut o sarcină pe care şi-o dorea foarte mult. „Ne-am dorit să avem o fetiţă împreună, dar am pierdut sarcina. Nici nu ştiu de ce. Acum, din punct de vedere al posibilităţilor vârstei …nu. Plus că vreau să fiu eu în prim plan. Ne-a lăsat Dumnezeu să copilărim”, a conchis Romaniţa.

Loading...

Citește și

  • romanita iovan dieta stil de viata silueta

    Arată ca o adolescentă, dar Romaniţa Iovan nu stă cu mâinile în sân! Creatoarea de modă are mare grijă la alimentaţie, face mult sport şi se culcă întotdeauna înainte de miezul nopţii. Chiar dacă este disciplinată şi nu se abate de la programul ei, femeia de afaceri recunoaşte că unui singur lucru nu îi poate rezista, acesta fiind de altfel şi unicul ei viciu.

  • romanita iovan bebelus slujba de botez

    Romaniţa Iovan şi logodnicul ei, avocatul Iulian Gogan, au foşi naşii de botez ai unei fetiţe superbe, weekendul trecut, creatoarea de modă fiind obişnuită cu acest rol. În ultimii ani, vedeta a creştinat cel puţin zece copii şi de fiecare dată o face cu aceeaşi bucurie în suflet.