Romaniţa împarte vila cu fosta iubită a lui Adrian Iovan

2-3-bd-3-6col-casa.jpg

Aceasta este vila pentru care s-au luptat cele două femei din viaţa lui Adrian Iovan

Vor locui în aceeaşi casă! La mai bine de doi ani de la moartea lui Adrian Iovan, judecătorii au decis ca fosta soţie, Romaniţa Iovan, şi fosta iubită a pilotului, Mihaela Steriu, să împartă vila şi terenul de la Otopeni.

În sfârşit, o veste bună pentru Romaniţa Iovan (51 de ani). După mai bine de doi ani de la moartea fostului ei soţ, pilotul Adrian Iovan, fiul lor, Albert (9 ani), va putea să intre şi să locuiască în casa părintelui pe care l-a pierdut. Şi asta după ce judecătorii au luat o decizie în războiul dintre creatoarea de modă şi fosta iubită a lui Iovan, medicul Mihaela Steriu. Vila din oraşul ilfovean Otopeni, situată pe strada care îi poartă numele pilotului, Av. Adrian Iovan, a fost împărţită în două.

2-3-bd-1-2col-120-mai-apropiati-romanita.jpg

Romaniţa Iovan spune că fiul ei Albert nu va vinde niciodată parterul, care i-a revenit lui prin hotărâre judecătorească

Astfel, Romaniţa Iovan, care l-a reprezentat pe fiul său, primeşte parterul casei din Otopeni şi terenul aferent, în valoare de 380.463 de lei, iar Mihaela Steriu primeşte etajul vilei şi terenul aferent, în valoare de 449.858 de lei. Pentru egalizarea loturilor, Mihaela Steriu va trebui să le plătească moştenitorilor lui Iovan 35.891 de lei, cu titlu de sultă.

2-3-bd-2-2col-120-amanta.jpg

Mihaela Steriu, fosta iubită a pilotului, va locui la etaj

Această hotărâre ar trebui să pună capăt luptei dintre cele două femei din viaţa pilotului, iar Albert să se bucure de partea de casă care i-a aparţinut tatălui său. Din cauza neînţelegerilor în privinţa împărţirii vilei, Albert a avut cel mai mult de suferit, pentru că de aproape doi ani nu a mai putut să intre în imobilul respectiv.

“Doamna Steriu a susţinut mereu că vila nu este partajabilă, a dorit doar să-l elimine pe Albert din ecuaţie. Pentru copil este o victorie importantă, în sfârşit poate intra acolo unde a petrecut clipe minunate cu părintele pe care l-a pierdut. În camera lui de la parter are lucruri, haine, jucării. Şi ale lui, şi ale tatălui său. Nu doreşte să vândă, să-şi înstrăineze partea, nu se pune problema de aşa ceva. Nu s-a luptat atât, timp de doi ani, ca apoi să-şi vândă amintirile”, au precizat pentru Click! surse din anturajul familiei Iovan. În doar câteva zile, Romaniţa şi Albert Iovan vor putea să intre în posesia apartamentului de la parterul vilei. “Până nu avem soluţia scrisă pe hârtie nu putem să ne pronunţăm în nici un fel. Important este că Albert i-a convins pe judecători că acea casă e partajabilă. El nu-şi doreşte decât să aibă acces la amintirile pe care le-a avut acolo cu tatăl lui”, a declarat, duminică (3 aprilie), pentru Click!, Romaniţa Iovan. 

Romaniţa Iovan sărbătoreşte victoria cu iubitul, la Vama Veche

În tot acest război pe care l-au dus în justiţie cu Mihaela Steriu, Romaniţa Iovan şi fiul ei, Albert, l-au avut alături pe avocatul Iulian Gogan. Prin natura profesiei, logodnicul creatoarei de modă a fost un bun sfătuitor, dar şi un sprijin moral. Duminică, uşuraţi după decizia judecătorilor, Romaniţa şi Iulian Gogan s-au relaxat la malul Mării Negre, nu într-o staţiune de fiţe, ci în boema Vama Veche. Cei doi s-au plimbat pe plajă, au făcut băi de soare şi şi-au salutat prietenii virtuali cu o fotografie şi cu un mesaj optimist. “Am deschis sezonul pe Litoral”, a scris Romaniţa pe Facebook. Cei doi se iubesc ca în prima zi şi sunt împreună de aproape 6 ani.

Iovan a murit în accidentul aviatic din Apuseni

2-3-bd-6-20-30-iovan.jpg

Adrian Iovan a murit la manşa avionului, la vârsta de 55 de ani

Pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa în accidentul aviatic produs la 20 ianuarie 2014, în Munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul “Sfânta Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş. Echipa medicală mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani, când avionul de mici dimensiuni a aterizat forţat în munţi. Potrivit raportului emis de autorităţi, Adrian Iovan ar fi luat mai multe decizii eronate care au dus la tragedie.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1