«Românii au talent»: Teatrul merge direct în semifinale. Bebe Cotimanis a plâns de emoţie

main_cotimanis.jpg

romanii au talent
Momentul artistic al celor de la "Lightwave Theatre" a trecut direct în semifinale
Foto: ProTV

Un alt gen de teatru, cam asta şi-au propus cei de la "Lightwave Theatre", o trupă unică în peisajul autohton, şi se pare că au reuşit. Momentul lor de la ediţia de vineri, 3 aprilie l-a convins pe Bebe Cotimanis să-i timită pe cei cinci direct în semifinalele competiţiei.

Cu siguranţa a fost cel mai emoţionant moment al ediţiei de vineri de la «Românii au talent». Cei cinci actori care folosesc o tehnică mai veche de păpuşerie au adaptat destul de bine acest moment la actualitatea zilelor noastre. Păpuşile bunraku (teatru tradițional japonez de păpuși, caracterizat prin personaje ale căror povești tragice de dragoste se sfârșesc cu sinuciderea n.r.) au adus lacrimi pe chipurile juraţilor, chiar dacă finalul nu a fost unul tragic, ci din contră, unul fericit. Emoţia transmisă l-a convins pe Bebe Cotimanis să apese Golden Buzz-ul.

trupa_cotimanis.jpg

romanii au talent
Trupa de actori "Lightwave Theatre", de vineri semifinalişti la «Românii au talent»
Foto: ProTV

"Momentele de artă pură sunt foarte rare şi dacă treci peste ele înseamnă că treci peste tine. Cred că voi trăi cu doi sau trei ani în plus pentru că am văzut momentul acesta", a mărturisit Bebe Cotimanis. Nici Mihaela Rădulescu nu a putut să-şi stăpânească lacrimile. "Mă aşteptam demult să mă facă ceva să plâng în aceste audiţii. Am plâns de emoţie pură", a declarat aceasta.

beb_cotimanis.jpg

romanii au talent
Bebe Cotimanis, mişcat de momentul celor cinci tineri
Foto: ProTV
Loading...

Citește și

  • romanii au talent

    Un concurent din cadrul emisiunii de vineri, 3 aprilie a reuşit să-i apropie pe Pavel Bartoş şi pe Mihaela Rădulescu mai mult ca oricând. Aflat în scaunul care aparţine juratei în mod normal, prezentatorul nu s-a mai ridicat, motiv pentru care diva s-a aşezat în braţele lui.