“Românii au talent”: Ce reacție a avut Răduleasca când a văzut un bărbat dansând din buric

romanii_au_talent_mihaela_radulescu.png

romanii au talent mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu, jurata de la “Românii au talent”, a demonstrat încă o dată că are convingeri limitate în ceea ce privește sexualitatea bărbaților
captură: Pro TV

Bebe Cotimanis, unul dintre jurații emisiunii “Românii au talent”, a fost aproape de un atac de cord, după ce a văzut reprezentația inedită a unui tânăr de 22 de ani, iar Mihaela Rădulescu i-a spus că nu este în regulă.

Georgian Banu are o pasiune mai neobișnuită pentru un bărbat. Acestuia îi place să danseze din buric așa că, vineri seara, el a făcut o demonstrație unică în fața juriului de la “Românii au talent”.

“Românii au talent”: Mihaela Rădulescu crede că un bărbat e în neregulă dacă dansează din buric

belydance.jpg

romanii au talent dansator buric
Georgian Banu este primul bărbat care dansează din buric pe scena de la "Românii au talent"
captură: Pro TV

 

Tânărul în vârstă de 22 de ani, care a venit la “Românii au talent” să facă spectacol, s-a unduit provocator pe ritmuri de muzică orientală, stârnind stupoare printre oamenii din sală. Nici Bebe Cotimanis nu s-a putut abține și a pufnit în râs. Mai mult, el și-a dus mâna la inimă ca și cum ar suferi un infarct.

Deși Mihaela Rădulescu i-a acordat lui Georgian Banu un "Da", ea a ținut să precizeze că momentul nu a fost unul normal, întărindu-și astfel imaginea homofobă. "Am același sentiment dacă ar trebui să mă barbieresc dimineața. Ceva nu e în regulă", a declarat jurata de la “Românii au talent”. Bărbatul care a dansat din buric a reușit totuși să-i impresioneze pe Andra și Andi Moisescu, așa că fanii emisiunii se vor întâlni cu el și în etapa următoare a concursului.

“Românii au talent”: Iubita lui Felix, pusă la zid pentru că a criticat homosexualii

Vedeta de la “Românii au talent” a stârnit un imens scandal în urmă cu o lună de zile, când a declarat că homosexualii sunt persoane anormale și i-a asociat cu teroriștii, cerșetorii, drogații și depresivii. “Cred că o atitudine normală ar fi să nu-i deranjăm cu nimic pe cei care aleg să fie gay, adică homosexuali, dar nici ei pe noi, vizual vorbind. Adicătelea, dacă ei şi-ar face treaba între patru pereţi, fără să mai şi afişeze, sfidător, o «iubire» pensată, rujată, efeminată şi de neînţeles între doi purtători de penis. Tot normal mi s-ar părea ca drepturile unei minoritaţi să fie respectate in egală măsura cu drepturile unei majorităţi. Să nu-mi spuneţi că, în calitate de părinţi de băieţi, sau chiar de fete, nu vă îngrijorează puţin ideea de a-i vedea luând-o pe …la spatele educaţiei pe care i-aţi oferit-o şi să nu-mi spuneţi că vă bazaţi mai mult pe deschiderea minţii, decât pe încărcarea ei cu o morala anume, solidă şi dreaptă”, a scris Mihaela, pe blogul său.

“Sunteţi oameni anormali, oricât vă deranjează că vă numim aşa – dar, dacă vă asumaţi «diferenţa», faceti-o cu eleganţa, discreţie, convingere, nu neapărat dând iama în dulapul femeilor şi in fardurile lor. Nu ne agresaţi vizual copiii pe stradă, căci noi nu avem cui ne plânge, fiind o majoritate obligată să respecte drepturile unei minorităţi:)), ci respectaţi şi voi drepturile copiilor nostri de a creşte normal şi de alege…drept”, a mai spus atunci jurata de la “Românii au talent”.

 

 

Loading...

Citește și

  • mihaela radulescu gay

    Mihaela Rădulescu a publicat un text pe blogul ei în care atacă comunitatea gay. Vedeta punctează că, din cauza „corectitudinii politice” şi a drepturilor minorităţilor sexuale, normalitatea pierde teren în faţa „ciudăţeniilor”.

  • romanii au talent mihaela radulescu

    După ce Mihaela Rădulescu, jurata de la “Românii au talent”, a criticat dur persoanele grase, care fac sport de performanță și persoanele gay, Nadine Voindrouh a ținut să-ți manifeste dezgustul față de remarcile divei de la Monaco.

  • teo trandafir

    Mihaela Rădulescu a provocat din nou un imens scandal după ce a publicat pe blogul personal o scrisoare în care îi numeşte pe cei din comunitatea gay "anormali". Nu doar cei care s-au simţit lezaţi de faptul că jurata de la "Românii au talent" i-a luat în colimator pe cei cu altă orientare sexuală au sărit să o condamne, ba chiar şi o colegă de breaslă. Teo nu a menajat-o deloc pe Mihaela Rădulescu şi a criticat-o dur.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1