"Românii au talent": Andra, susținută din sală de două persoane dragi

andra.jpg

andra
Andra a fost susținută de doi dintre băieții importanți din viața ei
Foto: arhivă personală

Edițiile live de la "Românii au talent" nu înseamnă trac și tensiune doar pentru concurenți, ci și pentru juriu și prezentatori. Tocmai pentru a o ajuta pe Andra, una dintre vedetele din juriu, să treacă mai bine peste emoții, în public au fost prezente două dintre cele mai importante persoane din viața ei.

Vineri (29 aprilie), prima semifinală din al șaselea sezon al competiției de talente i-au adus în public pe Cătălin și David Măruță, soțul și fiul Andrei. Cei doi s-au bucurat atât de show și de momentele spectaculoase, cât și de simplul fapt de a fi alături de soția, respectiv mama lor.

Singura care a lipsit pentru ca familia să fie întreagă a fost micuța Eva Maria, fiica lui Cătălin și a Andrei, născută în 23 iulie 2015. Fetița este încă prea mică pentru a putea face față agitației de la un show în direct.

maruta.jpg

catalin si david maruta
Cătălin și David Măruță au fost alături de Andra la "Românii au talent"
Foto: captură Pro Tv
Loading...
 
 

Citește și

 • andra catalin maruta

  Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, iar vedetele sunt deja pregătite să-și surprindă persoana iubită. Cătălin Măruță (38 de ani) a fost la cumpărături și i-a cumpărat Andrei (29 de ani) un cadou dintre cele mai dorite de către femei, o bijuterie.

 • După un an greu, plin de evenimente atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală, vacanţa la munte este o gură de aer proaspăt pentru celebra familie Măruţă. Andra şi Cătălin au plecat în Poiana Braşov să se relaxeze, alături de copii şi de socri, însă fix în Noaptea dintre Ani se întorc la muncă. Cei doi urcă pe scenă pentru 20.000 de euro?

 • andra catalin maruta

  Protagoniștii evenimentului monden al anului, Andra și Cătălin Măruță au avut parte nu doar de urări de bine și felicitări după botezul fiicei lor, Eva Maria Ioana. Jurnalistul Cătălin Chirilă îi atacă dur pe cei doi pe blogul său de pe adevarul.ro, denunțând felul în care Cătălin Măruță a promovat un eveniment personal în emisiunea pe care o prezintă la PRO Tv. ”Trebuie s-o lăsăm mai moale cu ipocrizia şi să ne ferim de cultul personalităţii”, a scris Chirilă.

 • andra catalin maruta

  Piesa Andrei a prins foarte bine la public, iar dovadă stau cele peste zece milioane de vizualizări pe Internet. Mândru de soţia sa, Cătălin Măruţă i-a "controrizat" artistei succesul şi a ajuns la concluzia că a deborât orice record în muzica românească.

 • smiley pavel bartos

  Smiley și Pavel Bartoș, prezentatorii show-ului "Românii au talent", tocmai și-au mai trecut o atribuție în palmares, una destul de plăcută. Dacă fiecare dintre cei patru jurați a avut onoarea de a alege, de-a lungul audițiilor, câte un concurent pe care l-a trimis direct în semifinale, Smiley și Pavel au avut un rol chiar mai important: au ales primul finalist.

 • mihaela radulescu

  Prima ediție live din al șaselea sezon de Românii au talent a debutat furtunos, vineri, 29 aprilie, când și-au făcut apariția pe scenă prezentatorii și jurații. Atenția tuturor a fost captată de doamnele din juriu, căci Andra Măruță și Mihaela Rădulescu au atras toate privirile cu ținutele lor.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1