Românii au talent 2019. Ei sunt ultimii finalişti. Cine a primit wild card din partea juriului

juriul-romanii-au-talent.jpg

Juriul de la Românii au talent a ales şi un wild card
foto: Pro TV

Ultimii finalişti ai Românii au talent 2019 au fost aleşi vineri seara (24 mai) şi se vor lupta pentru premiul de 120.000 de euro pe 31 mai. Patru dintre ei au fost votaţi de public, iar juriul a putut alege un al cincilea concurent şi oferi un wild card. Tot vineri, au fost propuse două nume pentru premiul de originalitate.

Ultimii 12 semifinaliști din sezonul 9 Românii au talent au făcut spectacol și au luptat cu toate armele talentului pentru un loc în marea finală.

Iată ultimii finalişti Românii au talent aleşi vineri

Corul de copii al Operei Naţionale, care a interpretat „Bohemian Rhapsody“, a fost preferat de public în a doua gală live Românii au talent 2019. Aris Negoiţă, băiatul de 8 ani care a primit Golden Buzz-ul de la Smiley şi Bartoş, prezentatorii emisiunii, a fost votat pe locul doi, iar balerina Elena Gibson (42 de ani) şi cântăreţul Anton Joseph (24 de ani) au fost trimişi şi ei în finala Românii au talent.   

Juriul a salvat un al cincilea concurent, pe Isabela Stănescu, fata de căldărari care cântă operă.

Stevie Starr a primit wild card

2_baza-romanii-au-talent-stevie-starr.jpg

Simpaticul Stevie Starr a înghiţit peştişori vii la Românii au talent

Mihai Petre, Florin Călinescu, Andra şi Andi Moisescu au oferit şi un wild card, lui Stevie Starr, „regurgitatorul profesionist“, cunoscut şi drept „omul care înghite tot“. 

Tot juriul a ales și ultimii doi candidați la premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro: Azeri brothers și Elena Gibson.

Cine sunt ceilalţi cinci finalişti Românii au talent

Pe 17 mai, publicul şi juriul Româniai au talent au ales primii cinci finalişti. Ei sunt croitoreasa-cântăreaţă Ana Maria Pantaze (38 de ani), dansatoarea Ema Stoian (10 ani), magicianul Magitot, pianistul Rareş Bratu (15 ani) şi contorsionista Andreea Tucaliuc. 
 

Loading...