Românca de la nunta regală britanică! Cine le-a trimis bijuterii mirilor şi cât au costat

nunta_regala.jpg

nunta regala meghan markle print harry
Nuntă regală. Prinţul Harry şi actriţa Meghan Markle s-au căsătorit sâmbătă (19 mai)
foto: Getty

Cel mai important eveniment al zilei de 19 mai a fost fără doar şi poate nunta regală britanică ai căror protagonişti, actriţa Meghan Markle (36 de ani) şi Prinţul Harry (33 de ani), au ţinut milioane de oameni în faţa micilor ecrane pentru a le urmări ceremonia. Şi în România s-a făcut vâlvă pe marginea acestui subiect, mai ales că şi ţara noastră a avut o mică contribuţie şi asta datorită unor bijuterii pe care Familia Regală le-a trimis cadou mirilor. Este vorba despre obiecte de aur alb, set inspitat de Coloana Infinitului a lui Constantin Brâncuşi.

Deşi nu a luat partee la ceremonia de la capela St. George din Windsor, Familia Regală a României a fost alături de miri printr-un cadou special, care a constat într-un set de bijuterii. Astfel, Majestata Sa Margareta şi Principele Radu au ales bijuterii din aur alb, de 14 k, marca Malvensky, brand creat de fosta prezentatoare tv Malvina Cservenschi, (n.r. furnizor al Casei Regale). Este vorba despre o pereche de butoni al căror preţ se ridică la 4.000 de lei pentru Prinţul Harry şi o pereche de cercei, (1.300 de lei) şi o brăţară (2.800 de lei) pentru Meghan Markle, bijuterii pe care Malvina le-a trimis cu drag mirilor.

bratara_si_cercei.jpg

bijuterii print harry megan markle
Bijuteriile sunt create de Malvina Cservenschi
Foto: arhivă personală

Fosta prezentatoare tv le-a trimis alături de bijuzterii şi o scrisoare unde a aşternut cele mai bune gânduri ale ei şi urări de bine. 

malvina_scrisoare.jpg

malvina cservenschi bijuterii brand nunta regala
Malvina Cservenschi este de un an furnizorul de bijuterii al Casei Regale a României
Foto: arhivă personală

"Cu ocazia nunţii regale a prinţului Harry cu Meghan Merkle, Casa Regală a României a oferit un cadou simbolic: 3 bijuterii Malvensky, care fac parte din colecţia Infinity. Această colecţie este cea mai reprezentativă şi are la bază opera celui mai faimos artist român, Constantin Brâncuşi. Este un omagiu adus tradiţiiilor şi folclorului românesc.

bratara.jpg

nunta regala meghan markle print harry bijuterii
Aşa arată brăţara trimisă de Familia Regală miresei
Foto: arhivă personală

Prin tot ceea ce creez îmi propun să onorez esenţa spiritului românesc precum şi emoţiile umane cele mai preţioase. Coloana infinitului, simbolul care stă la baza bijuteriilor, reprezintă motivul central al colecţiei. Casa Regală le-a ales pentru a le oferi cadou datorită mesajului special pe care îl traduc, faptul că dragostea adevărată este o forţă care poate schimba lumea, care ne orientează către valori autentice şi ne motivează mereu să devenim cele mai bune versiuni ale noastre", a mărturisit Malvina Cservenschi. 

 

loading...
Loading...

Citește și

  • megan markle voal nunta regala

    Se va vorbi mult despre nunta regală a actriţei Megan Markle cu prinţul Harry. Sâmbătă, toţi ochii au fost aţintiţi asupra miresei, care a apărut într-o rochie spectaculosă, semnată de creatoarea britanică Clare Waight Keller, prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy, şi un voal lung de cinci metri. Tocmai acest accesoriu a fost piesa de rezistenţă a ducesei de Sussex. Voalul a fost cusut de mână cu elemente florale din cele 53 de ţări ale Commonwealth.

  • Meghan Markle și Prințul Harry se vor căsători sâmbătă, 19 mai, iar din acel punct ei vor deveni soț și soție. Meghan Markle a purtat o rochie care a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Nimeni nu se aștepta ca actrița să poarte o rochie atât de spectaculoasă.

  • Prințul Harry și Meghan Markle vor deveni sâmbătă, 19 mai, Duce şi Ducesă de Sussex, astfel că, noua formă oficială de adresare va şi Alteţele lor Regale Ducele şi Ducesa de Sussex. Prințul Harry, al șaselea în linia de succesiune la tronul britanic se va căsători cu actrița de la Hollywood, Meghan Markle.

  • Povestea de dragoste dintre Prințul Harry și actrița Meghan Markle a prins contur sâmbătă, 19 mai, când cei doi și-au jurat credință unul celuilalt în fața tuturor. După doi ani de relație, cei doi au devenit soț și soție, mai precis Duce și Ducesă de Sussex. Prințul Harry a rămas înmărmurit atunci când și-a văzut viitoarea soție în rochie de mireasă.