Rodica Popescu Bitănescu joacă ”Chirița în carnaval” în Cimitirul Bellu

bitaneasca_in_2014_.jpg

rodica popescu bitanescu
Rodica Popescu Bitanescu, într-un spectacol din 2014 din cadrul Nopții Muzeelor
foto: arhivă personală

Cei trei actori de calibru, Rodica Popescu Bitănescu (79 de ani), Marius Bodochi și Anca Sigartău, vor prezenta piesa ”Chirița în carnaval”, sâmbătă, pe 19 mai, de la orele 20.00, în Cimitirul Bellu, cu ocazia evenimentului” Noaptea muzeelor”. Intrarea este gratuită.

Bucureștenii care vor să trăiască o experiență inedită sunt așteptați sâmbătă seară, la Cimitirul Bellu, la piesa de teatru „Chirița în carnaval”, în regia lui Marius Bodochi. Din distribuție mai fac parte Rodica Popescu Bitănescu și Anca Sigartău.

„Este al treilea an în care gândim acest spectacol inedit în Cimitirul Bellu. În fiecare an, în ”Noaptea Muzeelor”, am reușit să strângem la Muzeul Bellu mii de persoane (anul trecut au fost în jur de 18.000, în cele câteva ore de program. Sperăm ca și anul acesta să fim la înălțimea așteptărilor”, a declarat Bogdan Alexe, producătorul evenimentului.

Programul serii de 19 mai începe de la ora 18.00 cu un tur ghidat de vizitare a cimitirului, un recital de muzică instrumentală, urmat de un spectacol de dansuri populare tradiționale, concursuri cu premii, dar și un recital de zile mari semnat de Aurelian Temișan&Band. Rodica Popescu Bitănescu a mai jucat la Cimitirul Bellu, în fața capelei, și în urmă cu patru ani, în piesa ”Viață de cimitir”. Ea a menționat atunci că a reușit să strângă la reprezentație în jur de 7.000 de persoane.  

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1