Rodica Popescu Bitănescu, atacată dur din cauza Gabrielei Vrânceanu-Firea

rodica_popescu_bitanescu.jpg

rodica popescu bitanescu
Rodica Popescu Bitănescu o susține pe candidata PSD, Gabriela Vrânceanu-Firea
foto: Adrian Erdeli

În absența concertelor și a mitingurilor electorale, spiritele se încing în platourile de televiziune. Luni seară, 23 mai, a fost rândul actorilor să intre în ringul alegerilor locale, la Antena 3. Rodica Popescu Bitănescu a venit s-o susțină pe candidata PSD Gabriela Vrânceanu-Firea, gestul ei fiind amendat imediat de reprezentanții breslei.

Dezbaterea electorală din platoul emisiunii ”Sinteza zilei” de la Antena 3 a căpătat accente isterice luni, 23 mai. Actrița Rodica Popescu Bitănescu, în calitate de susținător al Gabrielei Vrânceanu-Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a ridicat tonul la Nicușor Dan, candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul.

”Mă iei la mișto! Ai mei au făcut pușcărie pe vremea aceea pentru că ai mei au fost țărăniști. Cum îți permiți? Eu m-am născut pe vremea lui Carol al II-lea dacă vrei să știi și cea mai rea perioadă din țara asta a fost pe timpului lui Ghiorghiu Dej când te lua de pe stradă”, i-a spus actrița lui Nicușor Dan.

Unii actori s-au simțit ofensați de prezența colegei lor într-o astfel de dezbatere, vorbind în numele breslei. Fosta iubită a lui Florin Piersic jr. a atacat-o dur pe Rodica Popescu Bitănescu.  

dorina_chiriac.jpg

dorina chiriac
Dorina Chiriac, nemulțumită de faptul că Rodica Popescu Bitănescu a vorbit în numele artiștilor în campania electorală
foto: arhivă personală

”Vă rog respectuos ca atunci când vă manifestați public susținerea electorală pentru vreun candidat la alegeri, să vă amintiți că nu ați fost desemnați purtători de voință ai artiștilor. Mă doare să aud «noi, artiștii, credem» sau «noi, actorii, susținem» sau «candidatul ne-a susținut pe noi, artiștii». Vă rog, ba nu, vă invit să vorbiți în nume extrem de personal. «Eu cred», «eu susțin», «candidatul m-a susținut pe mine». Nu mai vorbiți politic în numele unei bresle de la care nu aveți mandat. Vorbiți ca cetățeni în nume personal. Sunt artist. Nu aveți acordul meu să vorbiți în numele artiștilor. Mă supăr”, a scris Dorina Chiriac pe pagina personală de Facebook.

Loading...
 
 

Citește și

 • alegeri locale 2016, sectie votare, alegeri primari, angajari sectii de votare, loctiitori votare, presedinti sectii vot

  Românii care vor să muncească în cadrul secțiilor de votare la alegerile locale din 5 iunie își pot depune candidatura pentru ocuparea unui post la primăria din localitatea de domiciliu. Selectarea se face în funcție de o serie de criteria stabilite prin hotărâre de guvern. Pentru munca prestată, cei selectați vor putea câștiga până la 425 de lei (5 zile de muncă). Iată care sunt condițiile pentru ocuparea funcțiilor de președinți/locțiitori și operatori de calculator în cadrul secțiilor de votare.

 • DNA alegeri locale, DNA liste cu semnaturi, candidati liste falsificate, sustinatori alegeri, alegeri locale 2016

  Suspansul continuă. Cu doar două săptămâni înainte de alegerile locale 2016, nici un candidat din Capitală nu e sigur că va mai fi pe listă în ziua votului. Procurorii DNA au ridicat listele cu semnăturile de susținere ale candidaților din sectoarele 1 și 4, dar și ale celor înscriși pentru Primăria Capitalei. Candidații sunt suspectați că au umflat numărul celor care îi susțin în alegeri pentru a-și putea depune candidatura la timp.

 • sloganuri electorale, omor campanie, mesaje neinspirate, alegeri locale 2016

  Vor să fie prietenoși cu electoratul, pozează în oameni simpli, asemeni celor cărora le cer votul. Candidații la alegerile locale din acest an și echipele lor de campanie au apelat la umor când și-au stabilit sloganurile electorale. Unele dintre mesaje sunt comice, altele de-a dreptul neinspirate. Iată cu ce mesaje vor să ne cucerească politicienii!

 • nicusor dan denise rifai

  Nicușor Dan, candidatul Uniunii Salvați Bucureștiul, a fost cea de-a treia „victimă” a moderatoarei Denise Rifai de la Realitatea. Seria momentelor stânjenitoare a continuat din campania electorala a continuat cu succes. După Laura Chiriac și Alexandru Nazare, ieri a fost rândul lui Nicușor Dan să fie chestionat de Rifai. Interviul a ajuns viral pe Facebook.

Additional uncaught exception thrown while handling exception.

Original

Error: Call to undefined function module_list() in bootstrap_invoke_all() (line 1356 of /var/www/admin.click.ro/includes/bootstrap.inc).

Additional

RedisException: read error on connection to 172.17.0.1:6379 in Redis->auth() (line 18 of /var/www/admin.click.ro/sites/all/modules/contrib/redis/lib/Redis/Client/PhpRedis.php).


ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1