Rodica Miron, fosta asistentă de la “Răi da’ buni”, gravidă în 8 luni, naște în Dubai

rodica_miron.jpg

rodica miron
Așa arată acum Rodica Miron
foto: arhiva personala

După Mădălina Pamfile, care a născut în mare secret în Spania două fetițe, iată că o altă asistentă tv, din anul 2011, se pregătește să schimbe scutece. Este vorba despre Rodica Miron, fosta colaboratoare de la “Răi, da, buni”, emisiunea lui Mihai Morar de la Antena Stars. Retrasă de câțiva ani buni din tv, Rodica trăiește în lux în Dubai, este brunetă, însărcinată în 8 luni, dacă e să ținem cont că a afirmat chiar ea că luna aprilie este favorita ei, atunci probabil că și va naște. Ea va deveni mamă pentru prima dată și nu ezită să se pozeze cu burtica de gravidă la vedere.

Rodica Miron este însărcinată pentru prima dată și așteaptă cu mare nerăbdare să-și strângă bebelușul la piept. Și o va face cât mai curând. În ultimele luni, fosta asistentă TV a început să poarte haine mai largi și își acoperea burtica de gravidă, fără însă să facă prea mari eforturi, căci orice încercare era sortită eșecului. Acum, însărcinată în 8 luni, Rodica nu mai are ce să țină seret.

Rodica Miron s-a căsătorit cu un englez în noiembrie 2019

Rodica Miron a stat departe de lumina reflectoarelor și a muncit pentru a duce o viață de lux, în Dubai, unda s-a stabilit și s-a și măritat. Fosta asistentă TV a povestit ce a făcut în ultima perioadă și despre proiectele sale. Vestea care a luat pe toată lumea prin surprindere a fost că vedeta s-a căsătorit.

rodica_gravida.jpg

rodica miron
Rodica Miron este însărcinată pe ultima sută de metri
foto: arhiva personala

“Iubitul meu nu mai este iubitul meu. Este soțul meu pentru că ne-am căsătorit, în secret. Acum sunt doamna Johnson. Este un băiat cumsecade.

rodica_satena.jpg

rodica satena asistenta tv 2011
Așa arăta Rodica Miron șatenă în 2011, când s-a angajat asistentă tv
foto: arhiva personala

 

El este englez. Facem nunta în august, în Santorini. Nici mie nu mi-a venit să cred când m-a cerut. Am tot călătorit cu un grup de prieteni, dar când am ajuns în Ibiza eram doar noi doi. Inițial, am crezut că e o glumă, eu nu am luat în serios. Este adevărat! Am fost la Starea Civilă, evenimentul în sine va urma”, povestea  Rodica Miron la Răi da` buni.

Mădălina Pamfile, un divorț și doi copii în Spania

După o relație cu suișuri și coborâșuri, Mădălina Pamfile a trecut pintr-un divorț, dar nu și-a pierdut încrederea în bărbați. S-a recăsătorit, iar acum are doi copii. A născut a doua fetiță, luna trecută, fosta asistentă a lui Dan Capatos fiind focusată acum pe viața de familie.

madalina-pamfile-copil.jpg

madalina pamfile insarcinata si cu fetita ei in brate
Mădălina Pamfile a născut a doua fetiță, la 27 februarie
foto: arhivă personală

Fetița vedetei a venit pe lume în februarie și se numește Samira. Mădălina Pamfile a așteptat cu nerăbdare să-și strângă la piept copilul. În ultima perioadă, bruneta a fost extrem de discretă când vine vorba de viața de familie.

'Bine ai venit pe lume, Samira! 27.02.2020', este mesajul publicat de proaspăta mămică pe rețelele sociale. Bruneta a publicat două fotografii cu bebelușul, însă a preferat să-i ascundă fața pentru moment.

Mădălina Pamfile mai are o fetiță, în vârstă de doi ani, Sofia. Fosta iubită a lui Radu Mazăre a adus pe lume primul copil în vara anului 2018. Vedeta l-a cunoscut pe tatăl copiilor ei, după ce a divorțat de Alin Bruno, bărbatul cu care a fost căsătorită până în anul 2017 și de care s-a despărțit cu scandal, ulterior.

 

Citește și:

 

FOTO EXCLUSIV Matteo şi Rodica Miron, primele poze împreună

FOTO O celebră asistentă renunţă la televiziune! A vărsat lacrimi când a făcut anunţul

 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1