Rochia de naşă nu i-a făcut gaură în buget Cristinei Şişcanu. A fost mai ieftină decât pălăria

cristina-siscanu-nunta-gabriela-cristea.jpg

Ținuta Cristinei Șișcanu a atras atenția la nunta Gabrielei Cristea Foto: Instagram
cristina siscanu, cristina siscanu nasa, rochie nasa cristina siscanu, gabriela cristea nunta, gabriela cristea tavi clonda nunta, cristina siscanu petra, gabriela cristea, tavi clonda
de Alexandra Albert, Teodora Ştefanov

Cristina Şişcanu a dat şah mat la elegnaţă cu rochia de naşă roz bombon pe care a asortat-o cu o pălărie supradimensionată. A fost admirată îndelung, fiind în centrul atenţiei poate la fel de mult ca mireasa Gabriela Cristea. Pentru acest eveniment, soţia lui Mădălin Ionescu s-a pregătit intens şi a avut grijă să-şi comande din timp ţinuta pe un site cunoscut de haine din Marea Britanie. Surpriza este că şatena nu a cheltuit mult pentru rochie, ci a reuşit cu bani puţini să se îmbrace bine şi să întoarcă toate privirile.

Cristina Şişcanu nu a primit niciodată atât de multe aprecieri pentru ţinută ca la nunta Gabrielei Cristea la care a fost naşă. A optat pentru o rochie roz bonbon cu care a reuşit să aibă toți ochii ațintiți asupra sa. La acest outfit, inspirat de la membrii caselor regale, pălăria a fost piesa de rezistenţă pe care şatena şi-a făcut-o pe comandă.

siscanu.jpg

Cristina Șișanu și Mădălin Ionescu au fost nașii de cununie ai Gabrielei Cristea și ai lui Tavi Clonda Foto: Instagram

Revenind la rochie, deşi Cristina s-a rezumat să spună că este o creaţie achiziţionată din UK, este în fapt comandată de pe un site cunoscut de haine şi costă doar 83 de euro, adică până în 400 de lei.

rochie_asos.jpg

rochie asos cristina siscanuRochia Cristinei Şişcanu costă 83 de dolariFoto: arhivă personală

Pălăria supradimensionată în schimb, în ton cu rochia cu spatele gol şi cu drapaje pe partea din faţă, ne-a dus cu gândul la o ținută în stil aristocrat. Costul unui astfel de accesoriu este de peste 250 de euro la brandul pentru care a optat Cristina Şişcanu.  

Cristina Şişcanu s-a asortat cu fetiţa ei Petra la petrecere 

Cristina Şişcanu nu a stat mult timp îmbrăcată în ţinuta pe care a purtat-o la biserică, ci imediat ce a ajuns la petrecerea, ce s-a ţinut la vila mirilor din Corbeanca, jurnalista s-a schimbat într-o rochie lejeră, cu un imprimeu la modă, fetiţa ei Petra purtând tot o rochiţă cu animal print ca a mamei. 50 de invitaţi le-au fost alături Gabrielei Cristea şi lui Tavi Clonda în ziua cea mare.

cristina_siscanu.jpg

cristina siscanuCristina Şişcanu, Mădălin Ionescu şi fetiţa lor PetraFoto: arhivă personală

Cele două nu şi-au potrivit ţinutele doar cu ocazia acestui eveniment, ci o fac înmod obişnuit. Cristina şi micuţa Petra au de la costume de baie identice ca model până la outfit-uri mai pretenţioase, pe care şi fetiţa învaţă de la mama ei să le poarte cu stil.  

nasi_si_fini.jpg

nasi si finiMirii şi naşii la petrecerea de la CorbeancaFoto: arhivă personală

 

 

Citeşte şi:

 

Mireasa Gabriela Cristea și nașa Cristina Șișcanu s-au duelat în ținute sexy. Cine a atras cel mai mult atenția?

Dieta cu care Gabriela Cristea a slăbit 12 kilograme

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Primele imagini de la nunta Gabrielei Cristea. Ce frumoasă este mireasa

    Zi mare pentru cuplul Gabriela Cristea-Tavi Clonda. Cei doi şi-au unit destinele sâmbătă (24 august) într-o ceremonie religioasă emoţionantă. Deşi prezentatoarea şi cântăreţul sunt împreună cu acte oficiale din 2015, la patru ani distanţă de la momentul cununiei civile, cei doi au vrut să devină soţ şi soţie şi în faţa lui Dumnezeu.

  • Cristina Șișcanu, ținută ca la petrecerile regale la nunta Gabrielei Cristea. I-a ieșit sau a dat-o în bară?

    Deși până în prezent a fost aspru criticată de admiratorii ei pentru majoritatea ținutelor cu care se afișa la evenimente publice, se pare că de data aceasta Cristina Șișcanu a găsit rețeta perfectă pentru a intra la inimile fanilor ei. Soția lui Mădălin Ionescu a purtat un outfit inspirat de la marile case regale la nunta Gabrielei Cristea, iar complimentele nu au întârziat să apară.