Rochia de mireasă a Sandrei, cât trei salarii de-ale lui Mutu

lanunta7878.jpg

Sandra și Adrian Mutu s-au căsătorit anul acesta, de Ziua Îndrăgostiţilor

La vârsta de 38 de ani, Adrian Mutu va îmbrăca pentru a treia oară costumul de ginere. Nunta “Briliantului” va fi una dintre cele mai fastuoase şi mai elegante, în plus, este considerat a fi evenimentul anului 2017. Doar rochia de mireasă a Sandrei a costat 10.000 de euro. Click! vă prezintă în exclusivitate toate detaliile petrecerii pentru care au fost schimbaţi şi naşii, dar şi data nunţii.

A fost într-o perioadă de colaps din toate punctele de vedere, dar iată că Adrian Mutu (38 de ani) s-a redresat atât în plan profesional, cât şi în cel personal.  Furtuna din viaţa lui s-a oprit în 2015, după ce a cunoscut-o pe Sandra. Frumoasa brunetă, cu titlul de Miss România în palmares, i-a redat liniştea după cele două căsnicii eşuate. Ba, mai mult, l-a ajutat să primească postul de director al echipei Dinamo, l-a făcut tată, iar acum sunt pe ultima sută de metri cu cele mai importante evenimente din viaţa lor: botezul copilului, şi nunta.

Iniţial, fostul decar al Naţionalei de Fotbal  le planificase pe data de 6 octombrie, însă au fost refuzaţi de preoţi, întrucât pica într-o zi de vineri, când nu se oficiază cununii religioase. Iată că au replanificat, iar pe data de 15 octombrie, adică peste mai puţin de o lună, îşi vor creştina băieţelul în vârstă de şapte luni, pe Tiago Adrian, şi vor păşi la altar.

Zoom
Mutu mai are trei copii din cele două căsnicii anterioare

Pregătirile sunt în toi, iar Adrian şi Sandra s-au ocupat împreună de tot. Evident, au avut noroc să-şi găsească o bonă nouă, tot filipineză, aşa ca au avut timp să organizeze ca la carte. ”E adevărat, de vreo două luni avem o bonă nouă. Este tot asiatică, însă nu ne este teamă pentru că am adus-o prin recomandări de la un prieten la care doamna a stat vreo opt ani. Am avut timp de pregătiri, Sandra în special. Sunt foarte fericit, emoţionat şi abia aştept aceste momente minunate”, a declarat pentru Click!, Adrian Mutu.

Ziua de 15 se va dovedi un adevărat maraton pentru cei doi miri. Botezul micuţului va avea loc la biserica din Pipera, iar cununia religioasă, la Biserica Sfântul Spiridon, între cele două momente, Mutu şi Sandra vor schimba două ţinute. A brunetei este cu adevărat preţioasă. Ambele rochii au fost create de un designer român, este vorba de talentata Andra Turcanu, iar rochia de mireasă a costat peste 15.000 de euro, cam trei salari de-ale soţului la Dinamo.

Zoom
Sandra l-a făcut tătic a patra oară

Adrian Mutu se va asorta perfect cu feciorul său, iar de acest lucru s-a ocupat designerul Alberto Dobre. ”Tiago va fi tatăl lui în miniatură. La biserică va avea un costumaş frumos, elegant, la fel ca al tăticului său”, ne-a spus Sandra Mutu.

Şi dacă data nunţii a fost modificată, acelaşi lucru s-a întâmplat şi cu naşii. Cei doi nu vor mai fi cununaţi de Cesare Prandelli, fostul său antrenor de la Verona, Parma şi Fiorentina, ci de fostul său coechipier de la naţională, Cosmin Contra, viitor antrenor al primei reprezentative. Iar naşi de botez sunt prietenii săi Eduard şi Beatrice Stăncioiu. După creştinare şi cununie, petrecerea de botez va avea loc la centrul de evenimente ”Le Chateu”, din Bucureşti, la care sunt aşteptate în jur de 300 de persoane.  

Îşi caută casă nouă? 

După ce s-a despărţit de cea de-a doua soţie, Consuello Matos, alături de care locuia în Republica Dominicană, Adrian Mutu  s-a stabilit în Pipera. Aici locuieşte într-o casă spaţioasă alături de Sandra, băieţelul lor Tiago, bona şi uneori mamele lor, care mai vin din când în când să se joace cu nepoţelul.  Se pare că Adrian îşi doreşte o locuinţă mai spaţioasă pentru familia lui, aşa că zilele trecute a fost surprins în timp ce ieşea dintr-un complex de vile din aceeaşi zonă, Pipera. “Briliantul” a fost vrăjit de o casă dotată cu 4 dormitoare, living, 3 băi, bucătărie, cu o suprafaţă de 525 de mp cu tot cu curte. Preţul însă este unul cam piperat- 539.000 de euro, însă cu banii după nuntă sigur şi-o va permite. 

 

loading...