Rochia de mireasă a nurorii lui Prigoană a costat cât o garsonieră

8-9-vedete-foto-1-5-col.jpg

Honorius şi Corina îşi jură credinţă după o relaţie de nouă ani

Honorius Prigoană şi senzuala lui soţie, Corina Bode, încearcă din răsputeri să-şi ţină nunta de mâine la secret, însă Click! a aflat noi detalii. Nora lui Silviu Prigoană va străluci la propriu, căci va îmbrăca o rochie de mireasă de 27.000 de euro, plus accesorii de încă 10.000 de euro. Dar, are balta peşte, căci Honorius e putred de bogat.

A început numărătoarea inversă pentru Honorius Prigoană (29 de ani) şi Corina Bode (28 de ani). Mâine îşi vor pune pirostriile, aşa că emoţiile sunt în toi pentru cei doi miri, dar mai ales pentru părinţii lor care aşteaptă să-i vadă în haine de sărbătoare. Deşi au organizat din timp acest eveniment şi ştiu că totul va ieşi ca la carte, băiatul şi nora lui Silviu Prigoană (52 de ani) nu pot scăpa de emoţii.

În ziua nunţii, singura problemă a unei mirese este rochia tradiţională, însă Corina nu ar trebui să-şi facă probleme din punctul ăsta de vedere, mai ales că, ţineţi-vă bine, doar ţinuta ei a costat cam jumătate din toată pregătirea evenimentului. Cam cât o garsonieră, adică 37.000 de euro. ”Corina a căutat rochia de mireasă cam toată vara. Şi-a dorit ceva special şi a ajuns chiar la magazine de modă din Italia sau Franţa, ca să vadă modele. Dar, şi-a comandat unul

dintr-un magazin din Chicago,  de la un designer renumit. Doar rochia a costat 27.000 de euro şi preţul se justifică, pentru că e făcută din materiale fine, lucrată manual cu inserţii preţioase. Nu a lăsat pe nimeni să o vadă, a ascuns-o chiar şi de Honorius, aşa că va fi o apariţie-surpriză în ziua nunţii. Pe accesorii a mai cheltuit încă 10.000 de euro. Pantofii şi bijuteriile au costat destul de mult”, ne-a spus o prietenă de-a nurorii lui Prigoană. 

2-bd-2adfgdsfg.jpg


Honorius Prigoană și Corina au făcut cununia civilă în America, la Chicago

Aşadar, gătitul miresei a costat cam jumătate din pregătirea pentru întreg evenimentul. După cum aţi citit în Click!, petrecerea la care se vor distra aproape 400 de invitaţi, se va desfăşura la Stejarii Country Club, cu meniu sofisticat, pe muzica trupei Holograf şi aranjamente florale ca din grădinile regale. Chiar şi de acestea, Corina s-a ocupat singură şi nu a suflat o vorbă.

”Detaliile nunţii doar ei le ştiu pentru că s-au preocupat în detaliu. Le-au interzis părinţilor să sufle o vorbă despre aranjamente, haine, meniu, ba chiar şi invitaţiile pentru nuntă sunt incomplete şi nu au dorit să menţioneze biserica şi naşii. Accesul la restaurant se face pe baza unei liste nominale, doar cu buletinul. Au vrut, iniţial, să se căsătorească anul viitor, dar s-au răzgândit”, ne-a mai spus aceeaşi sursă.    

Așa arată o rochie de 50.000 $ și una de 25.000 $

8-9-vedete-foto-2-2-col-foto-epa_00866103.jpg

Katie Holmes și Tom Cruise s-au căsătorit în 2006, iar mireasa a purtat o rochie de 50.000 de dolari, de la celebra casă de modă Armani

8-9-vedete-foto-3-15-col-guliver_gettyimages-154082707.jpg

Creatoarea de modă Vera Weng este preferata vedetelor în ziua nunții. O rochie de-a ei se vinde și cu 25.000 de dolari

8-9-vedete-15-col-invitatie-cu-zimti.jpg

Invitația pe care au trimis-o mirii Honorius și Corina este simplă, dar elegantă

 

Loading...

Citește și

  • Fiul cel mare al lui Silviu Prigoană se însoară sâmbătă, iar naşă îi va fi chiar Elena Udrea, eveniment pe care Click! l-a anunţat încă de ieri, în exclusivitate. Honorius intră-n căsnicie cu o avere impresionantă, căci, ţine-ţi vă bine, lista-i lungă: apartamente de lux, maşini, elicopter şi afaceri profitabile.

  • Bucurie mare în familia lui Silviu Prigoană. Pentru prima dată, afaceristul va fi socru mare, căci fiul său cel mare se însoară weekendul viitor. Honorius a ales să-şi unească destinul cu fata pe care o iubeşte de nouă ani. Cununia civilă va avea loc în America, acolo unde locuiesc părinţii fetei.