Robert Turcescu participă la Eurovision 2015

robert-turcescu-s-a-inscris-la-eurovision-18443499.jpg

robert turcescu eurovision 2015
Ribert Turcescu participă, din nou, la Eurovision

Robert Turcescu participă la Eurovision 2015. La câteva luni după s-a retras din presă, după ce a mărturisit că a fost ofiţer acoperit, el îşi urmează visul în muzică şi speră să câştige marele concurs.

Potrivit iasiclick.ro, Jurnalistul Robert Turcescu participă, din nou, la Eurovision. După ce, în anul 2013, a intrat în finala naţională, dar a pierdut în faţa lui Cezar Ouatu, Turcescu îşi încearcă din nou norocul la prestigiosul concurs şi s-a înscris cu o melodie la Eurovision 2015.

Duminică a fost ultima zi în care artiştii au putut trimite piese, din care doar 12 vor merge mai departe. Nu mai puţin de 100 de melodii vor fi analizate de juriu, iar printre cei care vor să participe la Eurovision 2015 se numără: Voltaj, Nicola, Ovidiu Lipan Ţăndărică, Luminiţa Anghel, Ozana Barabancea, Trooper, Amna feat. Glance, trupa Băieţii sau membrii fostei trupe Rednex.

Melodia câştigătoare pentru Eurovision 2015 România, aleasă în data de 8 martie

Melodia câştigătoare va fi aleasă în data de 8 martie, într-un spectacol televizat, cu public, desfăşurat la Sala Polivalentă din Craiova. Pe site-ul oficial al competiţiei Eurovision 2015 Româniaeurovision.tvr.ro, se găsesc toate informaţiile despre concurs, dar şi noutăţile din ţară şi din străinătate pe subiectul Eurovision.

Calendarul pentru desfăşurarea selecţiei Eurovision 2015

Cele 12 piese pe care le vor alege juraţii pentru a merge mai departe vor fi anunţate în cadul unei conferinţe de presă. Câştigătorul finalei naţionale Eurovision 2015 va fi ales în data de 8 martie, într-un spectacol transmis în direct de Televiziunea Română. Concursul Eurovision 2015 va avea loc la Viena, cu semifinalele pe 19 şi 21 mai şi finala pe 23 mai.

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1