Rivale, dar cu pasiuni comune! Mihaela Rădulescu și Andreea Marin s-au dat de gol

mihaela_radulescu_andreea_marin.jpg

mihaela radulescu andreea marin
Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au împărțit aceeași scenă la „Uite cine dansează”
foto: captură PRO TV

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin sunt rivale de când se știu. Amândouă moldovence cu personalitate, amândouă profesioniste până-n vârful unghiilor, pasionate de meseria lor, gazdele unor emisiuni de mare succes, amândouă fascinate de același bărbat, pe care l-au și convins să le ducă la altar, Ștefan Bănică Jr.

De curând, rivalitatea dintre Mihaela Rădulescu (48 de ani) și Andreea Marin (42 de ani) a fost speculată de producătorii de la PRO Tv pentru a crește audiențele show-ului ”Uite cine dansează!”. Cele două s-au înțepat la scenă deschisă, s-au duelat în ținute sexy și au confirmat ceea ce se specula de mult: nu se iubesc, dar se respectă.

Se pare că Mihaela și Andreea au însă mai multe în comun decât și-ar dori, dincolo de gusturile la bărbați și pasiunea pentru televiziune. Vedetele s-au dat de gol pe rețelele de socializare.

Andreea este fascinată de legendara Audrey Hepburn, după cum reiese din fotografiile pe care le publică vedeta pe panile personale de Facebook și Instagram. Dressingul ei este înțesat cu imagini din filmul ”Mic dejun la Tiffany”, în care actrița interpretează rolul lui Holly Golightly.

andreea_marin.jpg

andreea marin
Andreea Marin pare să fi făcut o obsesie pentru Audrey Hepburn în rolul din ”Mic dejun la Tiffany”
foto: arhivă personală

 

Surpriză, Mihaela Rădulescu și-a manifestat , tot pe rețelele de socializare, entuziasmul față de deschiderea, în sfârșit, a unei cafenele la magazinul Tiffany din New York, un răspuns la scena rămasă celebră, în care Holly Golightly ia micul dejun, un croissant și o cafea, în fața vitrinei magazinului de bijuterii Tiffany.

mic_dejun_la_tiffany.jpg

mic dejun la tiffany
Holly Golightly (Audrey Hepburn), în fața unei vitrine a magazinului Tiffany din New York
foto: captură
Loading...

Citește și