Rihanna a ales-o pe Delia pentru deschiderea concertului din București

delia.jpg

delia
Delia deschide concertul Rihannei la București
Foto: arhivă personală

Delia este o fană a Rihannei și aștepta cu nerăbdare concertul din București al vedetei internaționale, care va avea loc în 14 august. De multe ori a fost comparată cu ea, mai ales că amândouă sunt excentrice și nu au nicio problemă în a-și face fanii să tresalte nu doar datorită vocii, ci și a felului în care arată. Concertul Rihannei la București se apropie cu pași repezi, așa că frumoasa din Barbados a ales un artist pentru a cânta în deschiderea sa, iar norocoasa este Delia.

Delia a primit vestea chiar în culisele X Factor. "Ești alegerea artistului, a managementului și nu ai cum să fii în public", i-a transmis cea care a fost purtătorul veștilor bune. În 14 august, în Piața Constituției, Delia și Rihanna le dau întâlnire fanilor în prima zi a Festivalului ZUtopia. "M-am speriat, am crezut că nu se mai ține concertul, mai ales că mi-a cerut și biletele înapoi. Nu mai cântă, nu mai vine Rihanna. Dar uite. Ai fi ipocrit dacă nu ai recunoaște că te simți mândru, că e o confirmare, că înseamnă mult. Nu știi de câte ori o să vină Rihanna în România, dar eu o să fiu pe scena ei", a spus Delia imediat după primirea veștii, fericită și surprinsă.

rihanna.jpg

rihanna
Rihanna o să-și arate formele sexy pe scena din Piața Constituției
Foto: Facebook

Loading...

Citește și

  • rihanna sia concert bucuresti

    Se anunţă o vară pe cinste pentru români. Rihanna (28 de ani) şi Sia (40 de ani), două dintre cele mai importante cântăreţe pe plan internaţional, vin să cânte pentru prima dată în ţara noastră.

  • delia fund

    Este una dintre cele mai excentrice personaje din peisajul muzical românesc, arată de milioane și are o voce pe măsură. A fost de multe ori luată în colimator de cei care o acuzau că are kilograme în plus, dar trupul ei este cu adevărat sexy. Fundul este punctul său fizic forte, iar ea este foarte conștientă de acest lucru, motiv pentru care a devenit și "vedeta" noului său clip.

  • Delia Matache, care în recitaluri se cocoaţă pe tocuri de 15 cm, se îmbracă provocator şi se machiază strident, renunţă la imaginea de divă în timpul liber. Solista a ieşit zilele trecute la restaurant, împreună cu soţul ei, Răzvan Munteanu, fiind cu greu de recunoscut fără pic de fard şi îmbrăcată lălâi.

  • În ultima vreme, Riri s-a concentrat pe cariera ei profesională. De aceea, din când în când, artista simte nevoia să-și ia puțin timp și pentru câte o vacanță.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1