Ridurile nu iartă pe nimeni! Cum arată acum actrițele din anii '90!

eugenia-serban.jpg

Eugenia Serban, Manuela Harabor, Anca Turcasiu, Oana Sarbu, Teodora Mares, actrite la varsta a doua, operatii estetice
Între cele două imagini cu Eugenia Șerban (47 de ani) este o diferență de 18 ani

Ne-au încântat cu roluri emblematice, care le-au ajutat să îmbine perfect talentul actoricesc cu senzualitatea. Divele anilor '90 nu și-au pierdut frumusețea însă, cum trecerea timpului nu iartă pe nimeni, pe chipul lor și-au făcut apariția nesuferitele riduri, cea mai mare spaimă a femeilor din punct de vedere estetic. Recent, la un eveniment monden, lansarea cărții "Diamantul din șatră", și-a făcut apariția și actrița Eugenia Șerban (47 de ani). Deși în primăvara acestui an a suferit o operație de blefaroplastie, în urma căreia a scăpat de ochii căzuţi și de excesul de piele, se pare că Eugenia nu a găsit și un remediu pentru ridurile din jurul gurii și de la nivelul gâtului. 

În 1997, Eugenia Șerban a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică, secția Actorie, clasa profesor universitar Ioan Cojar (1991 – 1997). În 1998 a fost distribuită în pelicula "Trenul vieții", a lui Radu Mihăileanu, iar în 2003 a jucat-o pe Mari, în "Dulcea saună a morții". Din 2007, numele Eugeniei Șerban este strâns legată de proiectele de la Acasă TV. A jucat în telenovelele "Inimă de țigan" (2007), "Doctori de mamă" (2008) și "Aniela" (2009).

Manuela Hărăbor, eterna "Pădureanca"

Chiar dacă de-a lungul carierei a bifat numeroase roluri, actrița Manuela Hărăbor (48 de ani) va fi asociată toată viața cu rolul Siminei, din pelicula "Pădureanca" (1986), în regia lui Nicolae Margineanu. Vedeta, de o frumusețe răpitoare, nu a apelat până acum la operații estetice, fiind una dintre cele mai distinse reprezentante ale generației sale. În ultimul timp, Manuela Hărăbor a jucat în pelicule precum "Hotel of the Damned" (2016) și The Day You Came (2016).

manuela-harabor.jpg

Eugenia Serban, Manuela Harabor, Anca Turcasiu, Oana Sarbu, Teodora Mares, actrite la varsta a doua, operatii estetice
Manuela Hărăbor avea doar 18 ani când juca în "Pădureanca". Acum are 48 de ani

Anca Țurcașiu, "Miss Litoral"

O altă frumusețe, jumătate actriță, jumătate solistă, este Anca Țurcașiu (46 de ani). Vegetariană de mai bine de 20 de ani, Anca are un corp precum o trestie, tonifiat și bine pus în valoare de ținutele feminine. Cum însă nici ea nu este adepta injecțiilor antirid, solista a început să fie trădată de vârstă în zona gâtului. Chiar și așa, nu putem uita scenele sexy cu ea în pelicula "Miss Litoral" (1990), în regia lui Mircea Mureșan. Anca Țurcașiu a mai jucat în "A doua cădere a Constantinopolului" (1994), La bloc (2002), Mincinoasa (2006), Ho Ho Ho 2: O loterie de familie (2012), Mamaia (2013).

anca-turcasiu.jpg

Eugenia Serban, Manuela Harabor, Anca Turcasiu, Oana Sarbu, Teodora Mares, actrite la varsta a doua, operatii estetice
La 20 de ani, Anca Țurcașiu ne încânta în celebra peliculă "Miss Litoral"

Oana Sârbu, urmărită toată viața de rolul din "Liceenii"

Fanii o strigă mai mult Dana decât Oana, iar asta pentru că rolul Danei Vasilescu, din pelicula "Liceenii" (1987), i s-a potrivit mănușă. La 48 de ani, Oana Sârbu și-a păstrat delicatețea din tinerețe, dar nu mai pare atât de preocupată de aspectul fizic. Îi place mai mult să fie mamă decât actriță și solistă, iar după ultimul film din seria "Liceeni", "Liceenii în alertă" (1993), marele eran nu a mai reprezentat o miză pentru ea. Și Oana Sârbu își poartă ridurile cu demnitate și nu a apelat la bisturiul medicilor esteticieni.

oana-sarbu.jpg

Eugenia Serban, Manuela Harabor, Anca Turcasiu, Oana Sarbu, Teodora Mares, actrite la varsta a doua, operatii estetice
Oana Sârbu a făcut istorie cu rolul Danei, din "Liceeni", pe care l-a jucat la 19 ani

Teodora Mareș, timida Ioana din "Declarație de dragoste"

Rolul de debut, din "Declarație de dragoste" (1985), a rămas cel mai cunoscut din cariera Teodorei Mareș (54 de ani). A interpretat-o pe timida Ioana Popa în filmul regizat de Nicolae Corjos și a umplut sălile de cinema până la refuz. Ulterior, numele ei a fost strâns legat de Teatrul Nottara, dar și de Teatrul Național București, fiind și profesoară la Institutul de Teatru. Chiar dacă acum a trecut pragul de 50 de ani, Teodora și-a păstrat trăsăturile delicate din tinerețe.

teodora-mares.jpg

Eugenia Serban, Manuela Harabor, Anca Turcasiu, Oana Sarbu, Teodora Mares, actrite la varsta a doua, operatii estetice
În 1985, Teodora Mareș umplea sălile de cinema cu filmul "Declarație de dragoste"

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • eugenia serban

    Cele mai frumoase actrițe de la noi nu au ezitat să se dezbrace de dragul artei. Dacă prima scenă de nuditate din cinematografia românească este înregistrată în 1969, când regretata Irina Petrescu apărea complet goală în ”Răutăciosul adolescent”, cinefilii au avut destul de mult de așteptat pentru prima scenă de sex lesbi.