Dan Negru şi Cosmin Cernat, revedere emoţionantă, după zece ani

dan-negru-cosmin-cernat.jpg

Dan şi Cosmin au depănat amintiri
Citeste tot despre: 

Prietenii există şi în lumea televiziunii, dovadă stând şi amiciţia dintre Cosmin Cernat (44 de ani), prezentatorul concursului ”Exatlon”, de la Kanal D, şi Dan Negru (48 de ani), vedeta Antena 1. Cei doi s-au înţeles de minune acum 20 de ani, pe vremea când erau colegi la emisiunile regretatului om de televiziune Valeriu Lazarov, ”Ploaia de stele” (TVR 1) şi ”Ciao, Darwin” (Antena 1).

Cosmin şi Dan au mai păstrat legătura doar telefonic, din cauza programului încărcat, însă iată că s-au revăzut luni, la cea de-a treia ediţie a galei „Succes - Celebrity Awards Bărbaţi de succes”, unde au fost premiaţi mai mulţi bărbaţi de succes din diverse categorii sociale, pentru întreaga carieră. Întâlnirea lor a fost emoţionantă, îmbrăţişându-se cu drag şi depănând amintiri: ”M-am bucurat enorm să-l revăd pe Cosmin, ne leagă multe amintiri frumoase, din vremea când eram colegi. Nu ne-am mai văzut de 10 ani, deşi am mai vorbit la telefon”, ne-a spus Dan Negru.   

10-11-12.jpg

Pe vremea când erau colegi

La aceeaşi gală au mai fost premiaţi Dan Helciug (44 de ani) de la trupa „Spitalul de urgenţă”, Bogdan Marin (51 de ani), alias Bodo de la ProConsul, şi colegul său de trupă Dragoş Dincă şi Marius Moga (37 de ani).    

 

Loading...