Retrasă din muzică după nuntă, Natalia Barbu revine la TVR în emisiunea lui Fuego

6_natalia.jpg

Natalia Barbu, alături de Fuego, gazda emisiunii de la TVR 2
Citeste tot despre: 

Cântăreața Natalia Barbu (39 ani) a dispărut din peisajul monden în ultima vreme. Mariajul ei cu omul de afaceri Nicolae Sota (65 ani), din 2011 a stârnit numeroase controverse. Bărbatul abia se despărțise de modelul Adela Chirică cu care are un băiat de 12 ani. Cu Natalia are un fiu de 8 ani.

Natalia spune că prietenul ei cel mai bun e soțul ei. Moartea mamei sale, solista Ana Barbu, la numai 55 de ani, pe 18 mai 2015, s-a întâmplat prea devreme, iar asta a fost o grea pierdere pentru artistă. Natalia Barbu, care în 2007 a obținut locul 10 pentru Moldova la Eurovision, va fi invitata lui Fuego la „Drag de România mea” (TVR 2), duminică, de la orele 15.00.

„Violonistă remarcabilă, Natalia provine dintr-o familie de muzicieni, purtându-și glasul pe ambele maluri ale Prutului, strângând iubiri și amintiri, putere și simplitate în glasul ei. Decentă, modestă, cu aerul florilor de liliac, ne va încânta cu un cântec sensibil și cu un omagiu adus mamei sale, regretata Ana Barbu”, a spus Fuego. 

Loading...