Rețeta Nicoletei Luciu pentru coșuri. Adolescentele vor fi fericite

nicoleta.jpg

nicoleta luciu masca argila cosuri acnee
Nicoleta Luciu încearcă tot ce aude în matreie de frumuseţe
foto: arhiva personală

A găsit soluţia salvatoare! După ce s-a luptat mult timp cu acneea, Nicoleta Luciu a aflat ce trebuie să facă pentru a-şi rezolva problemele cu tenul. Este vorba despre o mască miraculoasă, preparată în casă, pe care vedeta o aplică ori de câte ori simte că pe tenul ei şi-ar putea face apariţia vreun semn inestetic.

A testat pe faţa ei zeci de leacuri băbeşti, dar şi creme scumpe, loţiuni şi tratamente, însă coşurile nu i-au dispărut. Nicoleta Luciu (35 de ani) a luptat mult până să ajungă din nou la tenul perfect pe care îl avea în trecut. De câteva săptâmâni, bruneta a mai încercat ceva pentru a fi sigură că acneea nu se mai întoarce. Este vorba despre o mască nouă, care se pare că a ajutat-o să scape de excesul de sebum, "vinovat" de producerea coşurilor.

nicoleta luciu masca argila cosuri acneeZoom
Aşa arată Nicoleta Luciu după ce îşi aplică pe faţă masca cu argilă albastră
foto: arhiva personală

"Este o mască pe bază de argilă albastră, drojdie de bere şi lapte de casă. Cu acest tratament obişnuiesc să stau 30 de minute. Am observat că petele de la soare sunt estompate, scap de sebum, iar tenul nu mai luceşte. Sebumul este principala cauză a coşurilor şi a bubiţelor care ne tot apar pe faţă", ne-a mărturisit Nicoleta Luciu reţeta cu care a scăpat de probleme. "Îmi fac această mască de două ori pe săptămână", a precizat ea.

În urmă cu doi ani, bruneta a luat cu stafilococ auriu care i-a creat mari probleme cu tenul. Atunci a încercat tot felul de tratamente pentru a scăpa de coşuri. De teamă ca problemele ei vechi să nu revină, Nicoleta caută în permanentă reţete noi pentru ca tenul ei să rămână luminos şi fără urmă de coşuri.   

loading...
Loading...

Citește și

  • nicoleta luciu

    A apărut de 6 ori în Playboy şi nu degeaba sânii ei au devenit cei mai “apreciaţi” din România. Mitul s-a cam spulberat însă după ce au apărut imaginile cu cicatricile şi silicoanele imense, care îi nenoroceau sănătatea. Nicoleta Luciu a avut însă de câştigat: bust mai mic, operat gratuit şi bani din apariţii tv.

  • Dintr-o bombă-sexy, Nicoleta Luciu (35 de ani) se va transforma într-un asasin plătit! În primăvară, fostul “iepuraş” Playboy va începe filmările pentru un serial din a cărui distribuţie fac parte şi Maia Morgenstern, Manuela Hărăbor, Sebastian Papaiani, Serghei Mizil, dar şi actorii Louis Mandylor (care a jucat în seria “CSI” şi în „Friends”) şi Luca Bercovici (din “Cu ochii-n patru” sau “Houdini”).

  • nicoleta-luciu

    De la leacuri băbești, până la tratamente scumpe și rețete prescrise de dermatologi, pe toate le-a încercat anul acesta Nicoleta Luciu (34 de ani), ca să scape de acnee.

  • Are mari probleme cu tenul, însă acest lucru nu o împiedică pe Nicoleta Luciu să fie solicitată la concerte. În ciuda feţei distruse de acnee, solista şi-a mărit tariful pentru show-uri, de la 1.200 de euro, la 1.700.