Replica lui Huidu la scandalul Găinușă-Godină: Găinușă s-a lepădat de prietenia noastră

huidu.jpg

serban huidu
Șerban Huidu a trecut prin momente grele în urmă cu câțiva ani
Foto: arhivă personală

După ce între Marian Godină și Mihai Găinușă s-a iscat un adevărat război al cuvintelor dure în online, în care a fost implicat fără voia sa și Șerban Huidu, acesta din urmă nu a rămas fără replică. A scris un mesaj pe pagina lui de Facebook, în care i s-a adresat polițistului.

Contrar așteptărilor, Huidu nu s-a legat de Godină, ci chiar a spus că îl place și că are argumente valide, dar ceea ce l-a deranjat a fost abordarea și faptul că l-a implicat pe Găinușă în evenimentul tragic de acum câțiva ani de la Timișul de Jos. 

"Am citit cu mare părere de rău răspunsul lui Marian dat fostului coleg Găinușă. Cum sunt băgat în discuție, aș face câteva precizări:

 • când se termină argumentele, se aduce în discuție cazul Huidu. Eu cred că Marian are argumente, iar această abordare facilă nu e onorantă. În plus, Găinușă nu conducea cu mine mașina atunci, și a plecat din Cronică când i s-a terminat contractul. Deci "s-a lepădat" de prietenia noastră! Nu e corect pentru el să îi faci un ca asta, Marian!
 • Confirm că Marian m-a dus la spital atunci. Dar a uitat să precizeze comportamentul. Până când i-am zis: "ia pistolul și trage-mi un glonț în cap!". Răspunsul a fost prompt: "dacă aș putea, așa aș face!" Evident, și-a cerut scuze. Credea că sunt băut.
 • Vă mai spun ceva: mie îmi place Marian Godină și am avut o discuție cu el în urmă cu aproape 2 ani, când i-am remarcat talentul, pentru a face chiar o rubrică cu el la mult ponegrita emisiune. Nu a ieșit din cauza șefilor Poliției Române, care nu au fost de acord cu ideea. Dar dacă se întamplă și era coleg cu subsemnatul?", a scris vedeta tv pe pagina de Facebook.

Scuze de la Godină

marian-godina.jpg

marian godina
Marian Godină se războiește în replici cu Mihai Găinușă
Foto: arhivă personală

La rubrica de comentarii, surpriză! Marian Godină a scris și și-a prezentat scuzele în legătură cu incidentul din trecut: "Şerban, mie îmi pare rău că ai avut lângă tine un prieten care te-a lăsat baltă pentru a avea grijă de imaginea lui. Imagine pe care o avea tot datorită ție. 
Îmi pare rău pentru cuvintele dure pe care ți le-am spus în ziua aia urâtă, atunci când recunosc că am acționat sub imperiul emoțiilor şi, în prostia mea, am crezut de cuviință să îți țin morală, deşi erai la pământ. Îmi pare rău că eşti nevoit să suporți injuriile unor oameni care nu-s capabili să înțeleagă că un accident rutier se comite din culpă, nu cu intenție.
Mă bucur că am avut ocazia să îți cer scuze personal şi îmi cer scuze încă o dată şi aici. Dacă îți aminteşti, când ne-am despărțit la spital, ți-am strâns mâna şi ți-am zis să fii tare. Te-ai uitat în ochii mei şi nu-mi mai dădeai drumul la mână. Privirea aia a ta m-a urmărit mult timp şi a fost pedeapsa ce am primit-o pentru felul în care ți-am vorbit în primă fază. Din păcate, ne place să credem că nouă nu ni se poate întâmpla. Eu sper să nu trec vreodată prin ce ai trecut tu. Dacă vreodată te voi putea ajuta cu ceva, o voi face cu mare drag!", a scris polițistul la textul lui Huidu.

 

Loading...

Citește și

 • marian godina

  Marian Godină și Mihai Găinușă sunt personajele unui scandal pe paginile rețelelor sociale. Totul a pornit de la un incident din trafic, niciunul dintre cei doi nefiind implicat în mod direct. O femeie care a fost prinsă traversând neregulamentar în zona Unirii din Capitală a refuzat să se legitimeze și a fost încătușată de polițiștii de la fața locului.

 • Marian Godină, poliţistul din Braşov care şi-a atras simpatia românilor prin poveştile sale scrise cu umor pe blog şi pe Facebook, a ajuns un fel de "sperietoare pentru copii".

 • serban huidu

  Prima emisiune Cronica Cârcotașilor a fost difuzată pe micile ecrane în anul 2000, iar în următoarele cele peste 30 de sezoane a devenit un brand de televiziune. Timp de 16 ani de zile, showul de satiră a continuat să aducă zâmbete pe chipurile românilor.

 • serban huidu codrut keghes

  Manifestul pentru o televiziune fără mizerii lansat de Cârcotași a ajuns din nou în Parlament, iar Șerban Huidu a participat la o dezbatere în care și-a expus argumentele. Totul a pornit de la explicațiile oferite de realizatorul de la Kanal D Mădălin Ionescu în favoarea unei serii emisiuni în care Leo de la Strehaia își expune, fără perdea, viața amoroasă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1