Rengle, azi la Vocea României 2015, mâine la MTV Europe Music Awards

emil_rengle.jpg

emil rengle
Emil Rengle este coregraful oficial al emisiunii Vocea României 2015
foto: Arhiva Personală

Supranumit și „coregraful vedetelor” Emil Rengle a început să fie recunoscut atât în România, cât și în restul Europei. De la Vocea României 2015, unde a ajutat diverși concurenți să își perfecționeze prestația pe scenă, artistul va ajunge direct pe scena MTV Europe Music Awards (EMA).

Coregrafiile lui Emil Rengle au putut fi urmărite la Vocea României 2015, fiind și coregraful oficial al emisiunii. Încet-încet, acesta a devenit cunoscut în toată lumea pentru talentul său la dans și pentru creativitatea de care a dat dovadă. Așa se face că Emil Rengle a fost invitat la MTV Europe Music Awards, care va avea loc la Mediolanul Forum din Milano, Italia, la 25 octombrie, informează Mediafax.

Vocea României 2015: Emil Rengle, pe scenă cu artiști celebri

Nu numai că a trecut de la Vocea României 2015, direct la MTV, dar Emil Rengle va face cunoștință cu mulți artiști internaționali. Coregraful va împărți scena cu celebrități precum Pharell, Ellie Goulding, Macklemore și Ed Sheeran, care va fi prezentatorul galei de premiere.

Dacă până acum a lucrat cu artiști de la noi, printre care Alex Velea, Antonia, Loredana Groza, Dj Andi, Anda Adam, Alexandra Stan, Inna și mulți alții, primind pseudonimul de „coregraful vedetelor”, de-acum înainte, Emil Rengle își va putea spune „coregraful celebrităților”.

Vocea României 2015: Vedete pe scena concursului muzical

În cel mai recent sezon la Vocea României 2015, scena a început să fie populată de personalități deja cunoscute din lumea muzicii. Așa se face că vedete precum Alin Pascal, Fiul Matildei Pascal „Cojocărița”, Dorel din „Las Fierbinți” sau Bogdan Vlădău au împărțit scena cu ceilalți concurenți care încearcă să devină cunoscuți prin intermediul emisiunii.

Chiar și Cristina de la Impact a vrut să își încerce norocul în cadrul concursului de talente și a reușit să-i impresioneze pe jurați cu vocea ei. Vedeta a cântat după un paravan, special pentru a nu fi recunoscută de public. Toate cele patru scaune ale juraților s-au întors până la sfârșitul prestației, iar Cristina a juns în echipa lui Tudor Chirilă, în ciuda eforturilor depuse de ceilalți antrenori pentru a o convinge să vină la ei.

loading...
Loading...

Citește și

  • Sigur le-ați remarcat sezonul acesta la concursurile de talente de la televizor. Marcela Scripcaru (26 de ani) a vrăjit juriul de la “X-Factor” (Antena 1), iar bomba-sexy Elena Niciu (33 de ani) a intrat în echipa Loredanei Groza, la “Vocea României” (PRO TV).

  • vocea romaniei 2015 auditii pe nevazute

    Vocea României 2015, audiții pe nevăzute: În ediția de vineri seară (9 octombrie), telespectatorii au avut parte de un show de zile mari. Cei patru jurați Tudor Chirilă, Marius Moga, Loredana și Smiley au fost surprinși de talentele pe care le-au auzit și au încălcat și regulile pentru o concurentă care i-a uimit. Antrenorii au avut parte și de o voce misterioasă, venită din altă țară.

  • vocea romaniei 2015

    Ediția de vineri, 9 octombrie, a concursului Vocea României 2015 a fost una plină de surprize și provocări pentru jurați, care aproape că s-au bătut pentru vocea unei tinere concurente. Mai mult, doi dintre ei chiar au încălcat regulile pentru a o convinge să vină la ei în echipă, dar, cum se spune în popor, când doi se ceartă, al treilea câștigă.

  • vocea romaniei 2015

    Cel de-al cincilea sezon al show-ului ''Vocea României 2015'' debutează pe 18 septembrie, de la 20.30, într-un nou decor şi cu schimbări în regulament. Anul acesta, echipa de producţie a introdus două reguli existente în formatul internaţional.