Regizorul serialului „Suleyman Magnificul” a ajuns și în România

suleyman_cap.jpg

suleyman magnificul regizor faydee
Regizorul producției „Suleyman Magnificul”, în care rolul principal a fost interpretat de Halit Ergenç (foto), a realizat un videoclip pentru cântărețul Faydee
foto: Kanal D
Citeste tot despre: 

Starul australian Faydee, cunoscut în România pentru hiturile, „Laugh Till You Cry” și „Can’t Let Go”, a lansat un nou videoclip, pentru piesa „Lullaby”, la care a lucrat cu o echipă specială. Printre cei care au realizat filmulețul se numără și un regizor celebru în Turcia.

Videoclipul piesei „Lullaby”, care tocmai s-a lansat şi în România, a fost filmat în stațiunea Bodrum din Turcia. Faydee a lucrat cu o echipă de profesioniştii, iar de regia acestuia s-a ocupat chiar Koray Ercelebi, regizorul celebrului serial turcesc „Suleyman Magnificul”, producție care a avut un succes nebun și în România, unde a fost difuzat de postul Kanal D.

Faydee s-a distrat la filmări

faydee_si_koray_ercelebi.jpg

faydee koray ercelebi suleyman magnificul
Solistul Faydee (în stânga), alături de Koray Ercelebi, regizorul clipului său și al producției de succes internațional „Suleyman Magnificul”
foto: arhiva personală

 

„Am mare încredere în acest nou single al meu. Este o piesă scrisă special pentru vară și sper că fanii mei din România să o asculte cu plăcere. A fost o adevărată onoare să lucrez cu celebrul regizor turc Koray Ercelebi. Este un profesionist desăvârșit și sunt foarte mulțumit de forma finală a videoclipului”, a declarat australianul.

Videoclipul, plin cu scene sexy

Faydee va reveni în România la 30 mai, când va concerta în Piața Constituției din București, la Parada Elevilor. Pe aceeași scenă, va urca în cadrul evenimentului amintit și Tudor Chirilă.

Loading...

Citește și